Fikret Orman'dan Altınordu'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Fikret Orman'dan Altınordu'ya Ziyaret

Fikret Orman\'dan Altınordu\'ya Ziyaret

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları, siyah beyazlı ekibin Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maç için geldiği İzmir'de Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Barış Orhunbilge ile bir araya geldi.

23.04.2016 18:12

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları, siyah beyazlı ekibin Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maç için geldiği İzmir'de Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Barış Orhunbilge ile bir araya geldi. Beşiktaş Başkanı Orman ile Altınordu Başkanı Özkan'ın genç oyuncu Çağlar Söyüncü ile ilgili transfer görüşmesi yapmadığı öğrenildi. İki başkan ilk kez bir araya gelirken, kulüpler arasındaki temasların süreceği, transfersin sezon sonunda masaya yatırılacağı ifade edildi.

Altınordu'nun Torbalı'daki tesislerini gezen, Özkan ve Orhunbilge ile yemek yiyen Orman, kısa sürede mükemmel işlerin yapıldığına dikkat çekerek, "Altınordu'nun hem turnuva organizasyonları hem tesisleri hem de genç takımlar düzeyindeki başarıları alkışlanacak durumda. Ancak daha yapılacak çok şey var. Bu kadar çok şeyin, bir kişinin üzerine yıkılmasını doğru bulmuyorum. Devlet, Türkiye Futbol Federasyonu ve Spor Toto da destek olmalı" dedi. Altınordu Başkanı Özkan ise Orman'ın, Beşiktaş tarihe geçecek işlerin altına imza attığını dile getirdi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fikret Orman'dan Altınordu'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement