Filedeki Heyecan İçin Geri Sayım Başladı! - Son Dakika
Spor

Filedeki Heyecan İçin Geri Sayım Başladı!

Filedeki Heyecan İçin Geri Sayım Başladı!

Türkiye Voleybol 1. Ligi yayın haklarını 2 yıl süreyle D-Smart ve NTV Spor aldı.

05.09.2012 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VOLEYBOL LİGİ TÜM HEYECANIYLA D-SMART VE NTV SPOR EKRANLARINDA!

Voleybolun yıldızları Ekim ayında başlayacak yeni sezondan itibaren 2 yıl boyunca NTV Spor ve D-Smart'ın SmartSpor kanallarından izleyicilerle buluşacak.

Bayanlar Türkiye Voleybol 1.Ligi ve Erkekler Türkiye Voleybol 1.Ligi ile bu liglerin play-off maçları, haftada 2 maç NTV Spor'da, haftada 3 maç SmartSpor kanallarında olmak üzere dönüşümlü olarak yayınlanacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Doğuş Yayın Grubu Spor Grup Başkanı Fuat Akdağ ve D-Smart Spor Direktörü Ali İsmet Ural'ın katılımlarıyla karşılıklı atılan imzalardan sonra taraflar şunları söyledi:

Erol Ünal Karabıyık/ Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı:

Doğuş Grubu ve D-Smart ile 1 Ağustos 2012 tarihinde imzaladığımız protokol, voleybolun, NTV Spor ile sık sık kesişen yolunu bu defa D-Smart'ın da katılımıyla üçlü bir yoldaşlık zeminine taşıdı.

Bayan ve Erkek 1. Türkiye Liglerinin naklen yayını ile, 2012-2013 sezonundan itibaren, güzel branşımızın NTV Spor ve D-Smart üzerinden milyonlarca Türk Ailesinin evine girmesini çok önemsiyor, iki güçlü medya kuruluşu ile gerçekleştirdiğimiz bu stratejik iş birliğinin, karşılıklı katkılarla son derecede dinamik gelişmelere kapı açacağına inanıyorum.

Dileğim, voleybolun, bizleri karşılıklı olarak bu iş birliğine motive eden cazibesinin NTV Spor ve D-Smart'ın kaliteli ve ilkeli yayıncılık anlayışları ile bütünleşmesidir.

Bu inançla, voleybolun yeni yayın ortaklarına şimdiden teşekkür ediyor, bu iş birliğinden alınacak karşılıklı memnuniyetin her geçen gün artmasını diliyorum.

Fuat Akdağ/ Doğuş Yayın Grubu Spor Grup Başkanı:

Voleybol, milli takımlar ve kulüp takımlarında alınan başarılı sonuçlar, daha da önemlisi altyapıdaki değişik yaş gruplarındaki uluslararası saygınlığının artması ile Türk sporundaki etkinliğini son yıllarda hızla arttırıyor. NTV Spor olarak izleyici kitlemizin etkinliğinin ve yayıncılık anlayışımızın bu gelişime katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bayan ve Erkek 1. Türkiye Ligleri'nin naklen yayın ortağı olmaktan çok büyük memnuniyet duyduğumuzu belirtmek istiyorum.

Başar Başarır/ D-Smart İçerik Grup Başkanı :

Smart Spor bu yıl yayına başladı ama kısa sürede Türkiye'nin en önemli spor yayıncılarından biri haline geldi. Bunda D-Smart Spor Direktörü Ali İsmet Ural ve ekibinin katkısı büyüktür.

Ali İsmet Ural/ D-Smart Spor Direktörü:

Voleybol liglerinin yeniden yayıncısı olmaktan sevinç duyuyoruz. Abonelerimize bayanlar ve erkekler liglerinden her hafta toplam 3 karşılaşmayı HD kalitesinde izleteceğiz. Play off serisinde ise 3D maç yayınlarımız da olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Filedeki Heyecan İçin Geri Sayım Başladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement