Fındıklı'dan Akçadağ Tepkisi - Son Dakika
Yerel

Fındıklı'dan Akçadağ Tepkisi

Fındıklı\'dan Akçadağ Tepkisi

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, önceki gün Akçadağspor Kulübü Başkanı İbrahim Coşkun’un ilçe stadyumu ile ilgili yaptığı suçlamalara cevap verdi.

10.12.2015 18:15

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, önceki gün Akçadağ spor Kulübü Başkanı İbrahim Coşkun'un ilçe stadyumu ile ilgili yaptığı suçlamalara cevap verdi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Akçadağspor Kulübü Başkanı İbrahim Coşkun'in ilçe stadı için yaptığı suçlamalara cevap verdi. Amatör spor için verilen hizmetlerin ortada olduğunu belirten Fındıklı, "Bu tarz açıklamaları üzüntüyle karşılıyorum. Bizim göreve geldiğimiz günden bu yana amatör spor için yaptığımız hizmetler ortadadır. Kaldı ki semt ve ilçe sahalarının sayısı ve bu tesislerin işlevselliği ile ilgili her şey en başta medya ve camia tarafından çok iyi bir şekilde bilinmektedir. Akçadağ Stadı ile ilgili zeminin suni sahaya dönüştürülmesinin yaklaşık 700 bin lira civarında bir maliyeti söz konusudur. Bununla ilgili tam 3 kez Genel Müdürlüğe projelerimizi ve raporlarımızı sunduk. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nün, Genel Müdürlük ve Gençlik Spor Bakanlığı'nın işleyişi zaten bellidir. Bunu ilgili kulüp yönetimine defalarca kez izah etmemize rağmen hala kalkıp bu şekilde açıklamalar yapmasını doğru bulmuyorum. Müdürlüğümüz ve bakanlığımız sporla ilgili her konuda imkanlar ölçüsünde yatırımlarını sürdürmektedir" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fındıklı'dan Akçadağ Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement