Finike'de Trap Atış Yarışları Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Finike'de Trap Atış Yarışları Yapıldı

Finike\'de Trap Atış Yarışları Yapıldı

Finike'de Turunçova Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından düzenlenen trap atış yarışması düzenlendi.

26.05.2014 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Finike'ye bağlı Adalı Yaylası Kızılcık mevkinde gerçekleştirilen etkinliğe yaklaşık 312 yarışmacı katıldı.

Turunçova Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından organize edilen trap atışı yarışlarına 6'şar kişiden oluşan 52 grupta toplam 312 atıcı yarıştı. Finike Emniyet Müdürlüğü'nde görevli personel ve Finike Belediyesi zabıta ekiplerinin görev aldığı yarışmada atıcılar birbirleriyle kıyasıyla yarıştılar.

Yarışlara birinciliği Serik Avcılar ve Atıcılar Derneği üyesi Murat Akça, ikinciliği Demre Avcılar ve Atıcılar Derneği üyesi Yusuf Topbaş, üçüncülüğü ise Turunçova Avcılar ve Atıcılar Derneği üyesi Bekir Uygun elde etti. Atışlar sonunda dereceye giren yarışmacılara sponsorlar tarafından av tüfeği verilirken, Finike Belediyesi tarafından da plaket verildi.

Yarışma sonrasında gazetecilere açıklama yapan, Turunçova Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Harun Öğütlü, bu yıl ikincisi düzenlenen trap atışları yarışına katılımın yoğun olmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Gelecek yıl daha farklı etkinliklerle yarışma yapmayı planladıklarını ifade eden Öğütlü, "İnşallah gelecek yıl daha farklı, daha renkli bir yarışma gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Çevre ilçelerden gelen tüm dernek başkanı arkadaşlarıma ve misafirlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Trap atış yarışlarına Finike Belediyesi Başkan vekili Hüseyin Özbek, Finike Ziraat Odası Başkanı Halil Sarıçobanoğlu, çevre ilçelerin avcılık ve atıcılık derneği başkanları, üyeleri ve aileleri katıldı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Finike'de Trap Atış Yarışları Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement