Fırat Basın Mensupları İle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Fırat Basın Mensupları İle Buluştu

Fırat Basın Mensupları İle Buluştu

Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat ilçede görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

20.10.2014 14:36

Akçakale Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; Akçakale'de görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla her ay düzenli olarak bir araya gelen Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, ilçede yaşanan gelişmeleri ve sorunları basın mensuplarıyla paylaştı.

Kaymakam Fırat, kahvaltıda buluştuğu basın mensuplarıyla ilçedeki sıkıntılar konusunda bilgi alışverişinde bulundu. Yapılan basın toplantısında ilçe yararına yapılabilecek konular hakkında konuşuldu.

Suriye'de yaşanan olaylar dolayısıyla Türkiye'ye gelen Suriyeli misafirlerin gün geçtikçe artığını belirten Kaymakam Fırat, Suriye'de yaşanan olayların bir an önce sona ermesi temennisinde bulundu. Kaymakam Fırat bu ateşin en kısa sürede söneceğini, bu zulmün böyle devam edemeyeceğini belirtti. Fırat, "Ben Akçakaleli hemşerilerime de çok teşekkür ediyorum. Her zaman ev sahipliğini en güzel ve örnek şekilde yerine getirdiklerine inanıyorum" dedi. Yapılan basın toplantısında, Akçakale'nin temel problemleri ele alınarak çözüm önerileri üzerinde duruldu.

BENZER BİR TOPLANTI DA VİRANŞEHİR'DE

Viranşehir'de faaliyet gösteren ulusal ve yerel basın Viranşehir Kaymakamı Huzeyfe Citer'i makamında ziyaret etti.

Viranşehir Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; Vali ve Kaymakamlık Kararnamesi ile Viranşehir Kaymakamlığına atanan Huzeyfe Citer'e hayırlı olsun ziyaretinde, İHA Viranşehir Temsilcisi Enver Zencirci, DHA Viranşehir Temsilcisi Mustafa Mert, İLKHA Viranşehir Temsilcisi Sabri Acet, CİHAN Haber Ajansı Viranşehir Temsilcisi Mehmet Aydın ile yerel basından Bizim Gazete Genel Yayın Yönetmeni Fethi Güzelses, Viranşehir Gündemi Genel Yayın Yönetmeni Nurettin Karakış, ViranHA Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Çapanak hazır bulundu.

Kaymakam Huzeyfe Citer ile tanışan basın mensupları, Citer'e yeni görevinde başarı dileklerini iletti. Ulusal ve yerel basının ziyaretinden çok memnun kaldığını dile getiren Kaymakam Citer, basın mensuplarına teşekkür etti. Geçtiğimiz günlerde vefat eden Viranşehir'in en eski gazetecilerinden Eyyüp Seyrek'in vefatından ötürü duyduğu üzüntüyü dile getiren Citer, Kurban Bayramı'nın ilk günü merhum Eyyüp Seyrek ile aralarında geçen bir anısını paylaştı. Kaymakam Citer ile bir süre sohbet eden basın mensupları daha sonra Viranşehir Kaymakamlığından ayrıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Fırat Basın Mensupları İle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement