Firuzağa Saldırısına Numan Kurtulmuştan Sert Tepki: Tam Bir IŞİD Kafası - Son Dakika
Güncel

Firuzağa Saldırısına Numan Kurtulmuştan Sert Tepki: Tam Bir IŞİD Kafası

Firuzağa'da bir plak dükkanına 'Ramazan'da içki içiliyor!' diye saldırılmasına Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 'Bu maalesef tam bir IŞİD kafasıdır.' yorumunu yaptı.

21.06.2016 17:35  Güncelleme: 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Firuzağa saldırısıyla ilgili, "Son derece çirkin bir saldırıdır. Oruç tahammüldür. Bu maalesef tam bir IŞİD kafasıdır, Türkiye'ye yakışmayan bir görüntüdür" dedi.

"TAM BİR IŞİD KAFASIDIR"

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, NTV'de canlı yayında Firuzağa'da yaşanan olayları değerlendirdi. Kurtulmuş, "Son derece çirkin bir saldırıdır. Oruç tahammüldür. Bu maalesef tam bir IŞİD kafasıdır, Türkiye'ye yakışmayan bir görüntüdür" ifadelerini kullandı.

TERÖR DÜZENLMESİ MECLİS KAPANMADAN GÜNDEME GELECEK

Kurtulmuş, belediyelere terör düzenlemesinin Meclis kapanmadan gündeme geleceğini anlaşma olması durumunda Meclis'in Temmuz'da da çalışabileceğini söyledi.

Kurtulmuş, "Şimdiye kadar terörle ilişkili olduğu tespit edilmiş çok sayıda belediye başkanı ve meclis üyesi hakkında gözaltı kararı, tutuklama kararı, görevden el çektirme kararı alındı. Bunlarla ilgili mevzuat açıktır. Ama gerektiğinde maliye müfettişler, mülkiye müfettişleri ilgili müfettişler başbakanlığın kontrolünde bir belediyeye gider incelerle ve yasadışı bir takım hususlar varsa tespit edilir ve soruşturmalar sürdürülür. Neticesinde de gerekli tedbir ortaya konulur. Yeni bir takım yasal düzenlemelerde gerekebilir bunları da konuşuyoruz. Meclis kapanmadan gündeme gelmesi de en doğru yoldur" dedi.

Firuzağa Saldırısına Numan Kurtulmuştan Sert Tepki: Tam Bir IŞİD Kafası

Son Dakika Güncel Firuzağa Saldırısına Numan Kurtulmuştan Sert Tepki: Tam Bir IŞİD Kafası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • ...akp nin jetonu...: ...olay bir haftadır gündemde...akp li zat anca açıklama yapabiliyor...jeton geç mi düştü akp de...yoksa olayı soğumaya bıraktılar da,gündemden düşmesini mi beklediler...günaydın numan bey...harun gibi geldin,karun gibi zengin olacakmısın...??? 17 4 Yanıtla
  • Cnn Bbc reuters times post economist guardian: Türkiye düşmanları....şantaj montaj tehdit iftira yalan aşağılamaya devam....akparti gitmeli...güçlenen türkiye durdurulması lazım....hadi uşaklarım canlı biraz hadi pkklılar hadi komünistler hadi faşistler hadi çeteler canlı ...bakın cemaate çok yahşi:))) 7 7 Yanıtla
  • veli: hepiniz işidli değilmisiniz 9 4 Yanıtla
  • LİMAN: İyi polisi oynamaya devam kurtulmuş efendi makarna yiyenler buna inanır. 9 3 Yanıtla
  • Alper: Anlayan anlamayan koyunlar anlamistir meeeeeeee 10 2 Yanıtla
  • Keremullah: Eyy AKP li kiler Ülkeyi rezil ettiniz. Allah bu güzel ülkeyi AKP den kurtarsın 10 2 Yanıtla
  • AMEDLİ: HA AKP HA İŞİD NE FARKI VAR BUNLARLA 9 1 Yanıtla
  • asdasdsa: tırlarla silah gönderdiğiniz işitmi yoksa hatayda urfada antepte tedavi edip hertürlü lojistik destek verdiğiniz işitmi 8 1 Yanıtla
  • Aziz: Bakan bakan akilli ol davut pasa gitti sira sana gelmesin 9 0 Yanıtla
  • Bayko: Firavun dedigin başka söylüyor sen başka söylüyorsun.?? 9 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement