Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Merkezi Yenilendi - Son Dakika
Yerel

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Merkezi Yenilendi

Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Merkezi'ne bazı alanların da eklenmesiyle yenilendi.

23.09.2014 18:19

Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Merkezi'ne bazı alanların da eklenmesiyle yenilendi.

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mithat Ekici, yaptığı açıklamada, hastanenin hali hazırda rehabilitasyon anlamında ülkede sayılı merkezlerden olduğunu bildirdi.

Özellikle, Kütahya halkının yanı sıra çok sayıda diğer illerden hasta potansiyeline sahip olduğunu ifade eden Ekici, şunları kaydetti:

"Halkımız için sağlık hizmetlerine ulaşılabilirliğin artırılması, ücretsiz hasta servisleri ile olsa da Yoncalı'ya gidemeyen hastalar için bu açılışı yapılan merkezimizde bir alternatif olabilecek. Halkımıza sunulan hizmetin kapasitesini ve eşzamanlı kalitesini artırmayı, halkımızın sağlık sorunlarına yerinde çözümler üretmeyi hedeflemiştik. Bu kapsamda çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Bu merkezde ek olarak kalp ve akciğer hastaları için de rehabilitasyon hizmeti sunuluyor."

Hastane Yöneticisi Ahmet Büber de yenilenen merkezin malzeme ve cihazları da yenilenerek hem kapasite hem de mekan artışı sağlandığını bildirdi.

Hastalara sunulan hizmet kalitesini artırmak için çok çaba sarf ettiklerini belirten Büber, şunları kaydetti:

"Deyim yerindeyse her köşeyi değerlendiriyoruz. Cihazlarımızı ve malzemelerimizi yeniliyoruz. Bu yenilenen merkez ile hastalarımıza daha iyi hizmet sunma adına bir adım daha atmış bulunuyoruz." - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Merkezi Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement