Foça'da Fener Alayı ve Konserli Kutlama - Son Dakika
Güncel

Foça'da Fener Alayı ve Konserli Kutlama

Foça\'da Fener Alayı ve Konserli Kutlama

İzmir'in Foça İlçesi'nde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri, gece yapılan kutlamalarla tamamlandı.

20.05.2015 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Foça İlçesi'nde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri, gece yapılan kutlamalarla tamamlandı. Düzenlenen fener alayı ve şarkıcı Nev konserine yüzlerce kişi katıldı.

Barbaros Büfe önünden saat 21.00'de başlayan Fener Alayı'na Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, CHP'li Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve her yaştan Foçalı katıldı. Ellerinde fenerler ve Türk bayraklarıyla Reha Midilli Caddesi'ni katederek Demokrasi Meydanı'na yürüyen kalabalık Gençlik Marşı'nı söyledi. Zaman zaman 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' sloganlarının da atıldığı yürüyüşü balkonlarından, güzergah üzerinde oturdukları kafelerden izleyenler de alkışlarla destekle verdi.

Sevgi Yolu üzerinde kurulan sahne önünde tamamlanan fener alayının ardından saat 22.00'de konser başladı. Sahneye ışık cümbüşü ve alkışlar arasında gelen Nev konserine 'Yıllar sonra rastladım çocukluk sevgilime' şarkısıyla çıktı. Programına Türk sanat müziğinden uyarladığı şarkılar, kendi besteleri, Barış Manço, MFÖ ve Duman gruplarının şarkıları ile devam etti. İzleyiciler arasında bulunan çocukları sahneye davet ederek birlikte oynayan, esprileriyle kahkahalar attıran Nev istek üzerine bazı şarkılarını tekrar söyledi.

İki saat süren konserin finalinde Kaymakam Niyazi Ulugölge ve Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Nev'e teşekkür edip, çiçek verdi. Nev konserini sahneye çağırdığı gençlerle birlikte İzmir Marşı'nı söyleyerek coşkulu alkışlar arasında tamamladı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Foça'da Fener Alayı ve Konserli Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement