Foça Deniz Üssü'nde Polis Memurları ve Aileleri Ağırlandı - Son Dakika
Güncel

Foça Deniz Üssü'nde Polis Memurları ve Aileleri Ağırlandı

Foça Deniz Üssü\'nde Polis Memurları ve Aileleri Ağırlandı

İzmir'in Foça Deniz Üssü'nde konuşlu Türk Donanmasına bağlı deniz unsurları, emniyet mensuplarının ziyaretine açıldı.

12.04.2016 17:01

İzmir'in Foça Deniz Üssü'nde konuşlu Türk Donanmasına bağlı deniz unsurları, emniyet mensuplarının ziyaretine açıldı. Denizciler, polis ve ailelerini savaş gemilerinde konuk etti.

Donanma Komutanlığı, Polis Haftası dolayısıyla kapılarını emniyet mensuplarına açtı. Foça Deniz Üssü'nde TCG Tayfun hücumbotu, TCG Bartın korveti ve TCG Heybeliada firkateynine yapılan ziyaretlerde, Batı Görev Grup Komutanı Tuğamiral Yaşar Çamur da yer aldı. Komodorlar ve gemi komutanlarının eşliğinde gemileri gezen polis memurları ve aileleri, görevli subay ve astsubaylar tarafından bilgilendirildi. Hediye edilen şapkaları takan çocuklar, fahri denizci ilan edildi.

İkramların ardından tamamlanan ziyaret sonrası polis memurları, ülkenin emniyeti ve devletin bekası için canı pahasına çalışan kurumların birbirini yakından tanıması, yaşam ve görev şartlarını yerinde görmesi açısından çok yararlı bir gezi yaptıklarını, konukseverlik ve ilgiden dolayı mutlu olduklarını belirtti. Komutanlara ve gemilerin personeline teşekkür etti.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Foça Deniz Üssü'nde Polis Memurları ve Aileleri Ağırlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement