Foça Ziraat Odası, Başkan Gökhan Demirağ'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Foça Ziraat Odası, Başkan Gökhan Demirağ'ı Ziyaret Etti

Foça Ziraat Odası, Başkan Gökhan Demirağ\'ı Ziyaret Etti

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, "Yöremizdeki ziraatçilerimizin, çiftçilerimizin faaliyetleri ilgili olan problemlerde hep yanlarında olacağız" dedi.

12.05.2015 15:36  Güncelleme: 15:47

Foça Ziraat Odası Başkanı Ercan Yüksektepe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 12 Mayıs 2015, Salı günü, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ı makamında ziyaret etti.

Ziraat Odası Başkanı Ercan Yüksektepe; "Foça Belediyesi, ilçemizdeki tarımsal çalışmalara her zaman destek veriyor. Geride bıraktığımız son iki yılda yapımı gerçekleşen; Bağarası Tahıl Kurutma Tesisi ve Gerenköy Süt Toplama ve Soğutma Merkezi, çiftçilerimize büyük fayda sağlamıştır ve üretici tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır. Foça Belediye Başkanımız Gökhan Demirağ'a çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Foça Ziraat Odası, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilgili resmi kurumlar ile birlikte ortak güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'da; "Bundan sonraki süreçte de yöremizdeki ziraatçilerimizin, çiftçilerimizin faaliyetlerinde ve problemlerinde hep yanlarında olacağız. Foçalı Çiftçilerimizin menfaatleri için her türlü işbirliğine hazırız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Foça Ziraat Odası, Başkan Gökhan Demirağ'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement