Ford Otosan İşçileri Eylemlerini Futbol Oynayarak Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Ford Otosan İşçileri Eylemlerini Futbol Oynayarak Sürdürüyor

Ford Otosan İşçileri Eylemlerini Futbol Oynayarak Sürdürüyor

Eskişehir’de kamyon ve çekici üretimi yapan Ford Otosan fabrikasında sabah saatlerinde iş bırakma eylemine başlayan işçiler, eylemlerini fabrika bahçesinde futbol oynayarak sürdürüyor.

25.05.2015 22:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de kamyon ve çekici üretimi yapan Ford Otosan fabrikasında sabah saatlerinde iş bırakma eylemine başlayan işçiler, eylemlerini fabrika bahçesinde futbol oynayarak sürdürüyor.

08.00-18.00 vardiyasına gelen işçiler, sabah saat 11.00'den itibaren 'ücretlerinde iyileştirme yapılması' ve 'Türk Metal Sendikası'nın Ford fabrikasından çıkması' talepleriyle fabrika bahçesinde başlattıkları iş bırakma eylemine devam ediyor. Havanın kararmasıyla birlikte aileler, fabrika bahçesinde eylemlerini sürdüren yakınlarının yanına koştu. Tel örgüler dışından hasret gideren aileler, yakınlarına yanlarında getirdikleri çeşitli erzakları teslim etti.

Eylemdeki işçilerden bazıları ise bahçede futbol oynadı. Kendi aralarında yaptıkları maçta işçiler, gol sevinçlerini de yine omuz omuza çalıştıkları mesai arkadaşlarıyla kutladı.

Öte yandan fabrikada babası, amcası çalışan minik çocuklar da gecenin geç vakti olmasına rağmen aileleriyle birlikte fabrikaya geldi. Eylemdeki işçiler, tel örgülerin veya bariyerlerin üstünden kucaklarına aldıkları çocuklarıyla ve yeğenleriyle kısa süreliğine de olsa hasret giderdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ford Otosan İşçileri Eylemlerini Futbol Oynayarak Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement