Fotoğraf Yarışması Başvuruları Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Fotoğraf Yarışması Başvuruları Sona Erdi

Keşan Belediyesi'nin düzenlediği ve bu yıl 5. si gerçekleştirilen, "Fotoğraflarla Keşan" konulu fotoğraf yarışmasının başvuruları 5 Ekim 2015 Pazartesi günü sona erdi.

07.10.2015 15:07

" Keşan'ın yazı, kışı, baharı, şenlikleri, alışverişi, tarım ve hayvancılığı, Saros körfezi vb unsurlarla güzel ilçemiz Keşan'ın; insanı, tarihi, doğası ve sosyal yaşamıyla belgelenerek zengin bir kent arşivi oluşturmak ve ilçenin güzel fotoğraflar eşliğinde tanıtımına katkı sağlamak." amacıyla düzenlenen ve katılımın ücretsiz olduğu yarışmada jüri fotoğraflar arasından dereceye girecek eserlerin değerlendirmesini 10 Ekim 2015 Cumartesi günü gerçekleştirecek.

Değerlendirme toplantısı, saat 13.00'te başlayacak ve Keşan Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda yapılacak.
Yarışmanın jürisinde; Arif Tekin (Kırklareli Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı), Cengizhan Aktan (Keşan Belediye Başkan Yardımcısı-Gazeteci), Dilek Altay (Fotoğraf Sanatçısı), Enver Şengül (Fotoğraf Sanatçısı), Necdet Uybaş(Gazeteci), Serdar İyiiz(EFOD Yönetim Kurulu Başkanı), Sonay Can (Gazeteci) yer alıyor.

Yarışmanın ödülleri ise şöyle:
Birincilik:3000 TL
İkincilik:2000 TL
Üçüncülük:1000 TL
Mansiyon (3 adet):500 TL
Keşan Belediyesi Özel Ödülü:500 TL
Sergileme/Satın Alma (En fazla 33 adet): 100 TL
Toplam Ödül: 11300 TL

Keşan Belediyesi'nin 5. Ulusal Fotoğraf Yarışması TFSF (Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu), EFOD (Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği) işbirliğinde gerçekleştiriliyor ve yarışma TFSF tarafından 2015/077 numarası ile onaylanmıştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fotoğraf Yarışması Başvuruları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement