Fotoğrafçıların Gözü Yüksekte Olacak - Son Dakika
Yerel

Fotoğrafçıların Gözü Yüksekte Olacak

Fotoğrafçıların Gözü Yüksekte Olacak

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan Mysia Uluslararası Havacılık Festivali kapsamında düzenlenecek olan fotoğraf yarışmasının şartnamesi yayınlandı.

20.08.2015 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bu yıl 4.'sü düzenlenecek olan Mysia Uluslararası Havacılık Festivali kapsamında düzenlenecek olan fotoğraf yarışmasının şartnamesi yayınlandı.

Türkiye'de ve dünyada ilgi çeken Mysia Havacılık Festivali için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Festival içinde gerçekleştirilecek olan fotoğraf yarışmasında ise şartname yayınlandı.

Yarışma hakkında bilgi veren Edremit Fotoğraf Sanatı Derneği (EDFOD) Başkanı Özcan Şimşek "Körfez Sportif Havacılık Kulübü tarafından bu yıl 4-6 Eylül 2015 tarihleri arasında 4'üncüsü düzenlenecek olan havacılık festivali kapsamında; havacılığı ve uçmayı seven, geleceği havacılıkta gören nesiller yetiştirmek, öncelikle bölgeye daha sonra tüm ülkemize havacılığı sevdirmenin amaçlandığı ve fotoğraf sanatı yoluyla faaliyetlerini topluma yansıtmak ve fotoğraf sanatçılarını teşvik etmek amacıyla derneğimizce bir fotoğraf yarışması düzenlenmiştir." Dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fotoğrafçıların Gözü Yüksekte Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement