Fotoğrafçılık Kulübü Üyeleri Erzurum'da "Soğuk Şehrin Sıcak İnsanlarını" Fotoğrafladı - Son Dakika
Yerel

Fotoğrafçılık Kulübü Üyeleri Erzurum'da "Soğuk Şehrin Sıcak İnsanlarını" Fotoğrafladı

Fotoğrafçılık Kulübü Üyeleri Erzurum\'da "Soğuk Şehrin Sıcak İnsanlarını" Fotoğrafladı

fotoğrafçılık Kulübü üyeleri Erzurum'un tarihi, kültürel mekanları, gece kondu mahallelerin de "Soğuk şehrin sıcak insanları" konulu fotoğraf çalışmasında bulundular.

26.11.2012 11:11

Sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden organize olan

fotoğrafçılık Kulübü üyeleri Erzurum'un tarihi, kültürel mekanları, gece kondu mahallelerin de "Soğuk şehrin sıcak insanları" konulu fotoğraf çalışmasında bulundular.

Sosyal paylaşım sitesi üzerinde kurularak faaliyetlerini başlatan Erzurum Fotoğrafçılık Kulübü, Erzurum'da bulunan amatör ve profesyonel fotoğrafçıları bir araya getiriyor. Kulüp üyeleri ile çıkılan, "Soğuk Şehrin Sıcak İnsanları" isimli Erzurum ili fotoğrafçılık gezisin de kulübün bu konuda hayli iddialı olduğunu gösteriyor.

Erzurum Fotoğrafçılık Kulübü yöneticilerinden Barış Yorulmaz, "Erzurum'da bir ilk olarak attığımız bu adım, soğuk şehrin sıcak fotoğrafçılarının yoğun ilgisi ile beklediğimizden çok daha hızlı bir şekilde büyüdü. Kulübü kurduğumuzda bize Erzurum'da bu şekilde bir organizasyonu yürütemeyeceğimizi söylediler. Biz 1 Ekim 2012 tarihinde bir adım attık şu anda facebook sayfamızda kulüp takipçimiz 6 bin 200 kişiyi geçti. İki aydan daha az olan bu süre içinde bu çok büyük bir başarı. Bugün ikinci etkinliğimizi gerçekleştirdik. Sıfır dereceye kadar düşen hava sıcaklığına aldırmadan toplandık ve bu soğuk şehrin sıcacık insanlarını fotoğrafladık. Organizasyona yaklaşık 30 kişi katıldı. Erzurum Fotoğrafçılık Kulübü olarak daha büyük işlere imza atmayı planlıyoruz, kış aylarında Erzurum, fotoğraf çekmek için çok uygun koşullara sahip. Bu sebepten kulüp olarak bahara kadar Erzurum'dayız fakat baharın gelmesi ile Türkiye'nin çeşitli bölgelerine fotoğraf amaçlı geziler düzenleyeceğiz. Bu işe sadece fotoğraf için başladık, öyle devam ediyoruz. Sanatseverlerin desteğini bekliyoruz." diye konuştu.

Kulüp üyelerinden Yusuf Baş'ta şu değerlendirmelerde bulundu:

"Ben Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünde okuyorum. Fotoğrafa aşırı derecede ilgim var. Üniversite sonrası iş hayatımda fotoğrafçılık yapmayı düşünüyorum. Aslında işinde ötesinde fotoğraf benim için bir yaşam tarzı. Bu sebepten, üniversitede okuduğum ilde böyle bir kulübün kurulmuş olması benim açımdan çok iyi oldu. Kulüp yöneticileri ile sıkı irtibat halindeyim, hiç bir etkinliği kaçırmıyorum. İkinci kez bir etkinlikte buluşmamıza rağmen kulüp içi ilişkiler o kadar ileri düzeyde ki, biz bir aileyiz desem yanlış ifade etmemiş olurum. Etkinlik çerçevesinde üyelerin, birbirleri ile yaptıkları fotoğraf sohbetlerini de çok faydalı buluyorum, bu sohbetlerde herkes birbirinden fotoğrafçılık adına bir şeyler öğreniyor. Temennim kulübün etkinliklerine hız kesmeden devam etmesi yönünde olacak." - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fotoğrafçılık Kulübü Üyeleri Erzurum'da 'Soğuk Şehrin Sıcak İnsanlarını' Fotoğrafladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement