Fransa'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fransa'daki Terör Saldırısına Tepkiler

MOSKOVA (??) - Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa'nın Nice kentindeki terör saldırısı üzerine Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande'a taziyelerini iletti.

15.07.2016 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MOSKOVA (??) - Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa'nın Nice kentindeki terör saldırısı üzerine Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande'a taziyelerini iletti.

Putin'in Rusya Devlet Başkanlığının internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, "Ülkenizde Milli Gün kutlanırken düzenlenen bu eylemin acımasızlığı ve alaycılığıyla şoke edicidir. Bir kez daha, terörün tüm insani değerlerden yoksun olduğunu gördük, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu kurbanlar masum sivillerdi." ifadeleri yer aldı.

Rusya'nın terörün insanlık için oluşturduğu tehditlerin bilincinde olduğuna işaret eden Putin, "Daha önce birçok kez benzeri trajediler yaşayan halkımız olanlardan derin bir biçimde etkilendi ve Fransızların acısını paylaşıyor." dedi.

Uygar dünyanın, teröre karşı sürekli ve tavizsiz mücadele için çabalarını birleştirmesi gerektiğini belirten Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'dan kurbanların ailelerine ve arkadaşlarına taziye ve desteklerini iletmesini istedi.

Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev de Moğolistan'ın başkenti Ulanbator'da düzenlenen 11. Asya-Avrupa Toplantısı (ASEM) yaptığı konuşmada hiçbir sınır tanımayan terörün tüm dünya için tehdit oluşturduğunu kaydetti. Medvedev, "Teröre cevabımızda birlik olmalıyız. ve teröristlere ve onların destekçilerine anladıkları dil olan güç ile cevap vermeliyiz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fransa'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement