Fransa'daki Uçak Kazası - Son Dakika
Güncel

Fransa'daki Uçak Kazası

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fransa'daki uçak kazasında, vatandaşlıktan çıkarılan 50 yaşındaki Muradiye Lohman adında bir kadının hayatını kaybettiğini söyledi.

24.03.2015 20:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fransa'daki uçak kazasında, vatandaşlıktan çıkarılan 50 yaşındaki Muradiye Lohman adında bir kadının hayatını kaybettiğini söyledi.

Çavuşoğlu, Polonya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Grzegorz Schetyna'nın katılımıyla, Polonyalı ve Türk iş dünyası temsilcilerine verilen gala yemeğinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bakan Çavuşoğlu, Fransa'da düşen uçakta 39 Türk yolcu bulunduğuna ilişkin sorulara, "Vatandaşlıktan çıkarılan 50 yaşındaki Muradiye Lohman adında bir kadın hayatını kaybetti. Evlenmeden önceki soyadı Çelik olan Muradiye adında bir soydaşımızın olduğunu tespit ettik. Yolcu listesini kontrol ettik. Bir de Yasmin adında bir yolcu var ama Türk olup olmadığını bilmiyoruz" şeklinde cevapladı.

Çavuşoğlu uçağın düşüş nedeniyle ilgili olarak da bir bilgiye sahip olmadıklarını söyledi.

Alman Lufthansa Havayollarına ait GermanWings havayolu şirketinin Airbus A320 tipi yolcu uçağı 6 mürettebat ve 144 yolcusuyla birlikte Fransa'nın güneyinde düşmüştü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fransa'daki Uçak Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement