Fsm'de İntihar Girişimi (3) - Son Dakika
Güncel

Fsm'de İntihar Girişimi (3)

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerine gelen bir kişi, korkuluklara çıkarak intihar girişiminde bulundu.

11.04.2016 11:23

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerine gelen bir kişi, korkuluklara çıkarak intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine köprü üzerine çok sayıda polis ekibi ve tedbir amaçlı ambulans sevk edildi. İntihar girişimi nedeniyle FSM'de Anadolu'dan Avrupa Yakası'na geçişte trafikte yoğunluk yaşandı.

Saat 07.15'te FSM köprüsü korkuluklarına gelip kendini aşağıya bırakmakla tehdit eden kişi ikna edilerek eyleminden vazgeçirildi. Olay nedeniyle Anadolu'dan Avrupa yakasına geçişte aşırı trafik yoğunluğu yaşandı.

3 SAATTE İKNA EDİLEBİLDİ

Yaklaşık 3 saat sonra ikna edilen 43 yaşındaki Hüsnü Karacan'ın 8 Nisan Cuma günü de aynı yerde intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı. TIR şoförlüğü yapan Karaca'nın ailevi ve ekonomik sorunlar yaşadığı öğrenildi. Karacan ifadesi alınmak üzere Armutlu Fatih Sultan Mehmet Polis Merkezi'ne götürüldü

"2 SAAT 15 DAKİKADIR TRAFİKTEYİM"

Bu arada intihar girişimin yaşandığı anlarda yolda olan sürücülerden biri, "Sabah 6.30 çıktım evden 8.00 gibi geçiyordum köprüyü saat 09.00 oldu hala köprüye gelemedim" dedi. Diğer bir sürücü ise, "07.00'da Maltepe'den çıktım 2 saat 15 dakikadır trafikteyim. Normalde 1 saat içinde köprüyü geçiyordum" diye konuştu.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fsm'de İntihar Girişimi (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement