Fun Fly 2014 Türkiye Şampiyonası - - Son Dakika
Güncel

Fun Fly 2014 Türkiye Şampiyonası -

Fun Fly 2014 Türkiye Şampiyonası -

Türk Hava Kurumu (THK) tarafından düzenlenen Fun Fly 2014 Türkiye Şampiyonası'nın 3. ayak yarışları yapıldı.

17.08.2014 18:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Hava Kurumu (THK) tarafından düzenlenen Fun Fly 2014 Türkiye Şampiyonası'nın 3. ayak yarışları yapıldı.

Çalatlı mevkisinde 15. Sürmeli Şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen şampiyonaya 21 sporcu katıldı. Şampiyonada, Melih Ulupınar birinci, Oğuzhan Koca ikinci, Kamil Yükselen de üçüncü oldu.

Takım sıralamasında ise birinciliği Ankara Model Uçak Kulübü, ikinciliği Gökçen A, üçüncülüğü Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü elde etti.

THK Havacılık ve Eğitim Daire Başkanı Bekir Akyüz, yaptığı açıklamada, havacılık sporları açısından Yozgat'ın potansiyelinin olduğunu söyledi.

Bu potansiyeli kurum olarak en şekilde değerlendirmek istediklerini belirten Akyüz, şöyle konuştu:

"Buradaki gençlerimizi yarının şampiyonları olarak uluslararası arenada yarıştırmak istiyoruz. Tesisleşme çalışmaları yerel yönetimlerin, THK'nin Yozgat Şube Başkanının gayretleriyle son derece hızlı gidiyor. Burada uluslararası standartlarda bir model uçak pistimiz var. Biz Yozgat'ta THK olarak var olmaya devam edeceğiz. Yakın gelecekte Yozgat'taki gençlerin uluslararası şampiyonalarda derece elde edebilecek başarıya ulaşacaklarına inanıyorum.''

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan da şenlikler kapsamında yapılan etkinliğin, kentin tanıtımına katkı sunarak, güzelliklerini kamuoyuna aktardığını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fun Fly 2014 Türkiye Şampiyonası - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement