Futbol : Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika
Spor

Futbol : Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 1. Grup'ta mücadele eden Ağrı Gençlerbirliği Spor ile 1960 Silopi Spor, karşı karşıya geldikleri ligin son haftasında 1-1 berabere kaldı.

09.04.2016 15:18

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 1. Grup'ta mücadele eden Ağrı Gençlerbirliği Spor ile 1960 Silopi Spor, karşı karşıya geldikleri ligin son haftasında 1-1 berabere kaldı.

Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu'nda oynanan ve zorlu geçen maçta Ağrı Gençlerbirliği Spor ile 1960 Silopi Spor ikinci yarıda attıkları karşılıklı gollerle 1 - 1 berabere kaldı.

Bu sonuçla konuk ekip 1960 Silopi Spor 25 puan ve averajla ligi 6 sırada tamamlarken, ev sahibi takım Ağrı Gençlerbirliği Spor ligi 25 puanla 7. sırada tamamladı.

Ağrı Gençlerbirliği Spor Teknik Direktörü Nevzat Şipal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, U18 takımındaki gençlerle maça çıktıklarını belirterek, "Amacımız altyapıdaki yetenekli çocukların üst takıma gelebilmeleri açısından onlara bir şans tanıdık. Gördüğüm kadarıyla da çocukların yetenekleri var." dedi.

Ağrı Gençlerbirliği Spor'un tesisleşme anlamında eksikliklerinin olduğuna da işaret eden Şipal, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gerekli antrenman ve çalışmaların yapılması gerekiyor. Bizim bu maçta amacımız sakat vermeden, cezalı duruma düşmeden Patnos Gücü Spor ile oynayacağımız baraj maçına hazırlanmak. Bana göre Ağrı takımı şuanda hedeflediği ortamı yakalamış ve ligde kalmış. Şuanda ikinci bir amacı var. Baraj maçını kazanıp önümüzdeki yıl bu sene edindikleri deneyim ve tercübeleri aktarmak. Antrenörlük deneyimime göre konuşuyorum, Ağrı il olarak daha üst ligleri hak ediyor. Dolayısıyla bölgesel lig Ağrı için yetersiz, hedefinin mutlaka ikinci lig olması lazım."

Patnos Gücü Spor ile oynanacak maça da değinen Şipal, "Elemeli tek maç olacak. Maç günü isteyen, mücadele eden ve sadece futbolu düşünen takımın kazanmasını istiyorum. Kim sahada iyi mücadele ederse kim fırsatları iyi değerlendirirse o kazanacak. Baraj maçına 15 gün gibi bir süre var çok iyi hazırlanacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol : Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement