Futbolda Milli Mesai Sürüyor - Son Dakika
Spor

Futbolda Milli Mesai Sürüyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - A Milli Futbol Takımının antrenmana gelişi- Düz koşu ve ısınma hareketleri- antrenmandan gelen görüntüler Futbolda milli mesai sürüyor- A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Konya'da yapacağı Letonya ve Hollanda maçlarının hazırlıklarına devam etti A Milli Futbol Takımı, 3 Eylül'de Letonya, 6 Eylül'de de Hollanda ile Konya'da oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarının hazırlıklarını sürdürdü.

31.08.2015 21:32

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - A Milli Futbol Takımının antrenmana gelişi- Düz koşu ve ısınma hareketleri- antrenmandan gelen görüntüler Futbolda milli mesai sürüyor- A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Konya'da yapacağı Letonya ve Hollanda maçlarının hazırlıklarına devam etti A Milli Futbol Takımı, 3 Eylül'de Letonya, 6 Eylül'de de Hollanda ile Konya'da oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarının hazırlıklarını sürdürdü. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki antrenman, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde basına açık gerçekleştirildi. Koşu ve pas çalışmasının ardından iki gruba ayrılan milliler, hücum ve savunma organizasyonu üzerinde durdu. İdman sonunda bir grup soğuma koşusu yaparken, diğer grup ise şut ve yan top çalıştı.

Futbolda Milli Mesai Sürüyor
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbolda Milli Mesai Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Düsseldorflu türk : Letonyayı zar zor yenecez hollanda bizi yenecek Fatih terim açıklaması Önümüze bakalım 0 0 Yanıtla

Advertisement