G20 Liderler Zirvesi'ne Doğru - Son Dakika
Yerel

G20 Liderler Zirvesi'ne Doğru

Antalya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından, G20 Liderler Zirvesi dolayısıyla alınacak güvenlik tedbirler ve dikkat edilecek hususlarla ilgili bilgilendirme broşürü dağıtıldı.

05.11.2015 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından, G20 Liderler Zirvesi dolayısıyla alınacak güvenlik tedbirler ve dikkat edilecek hususlarla ilgili bilgilendirme broşürü dağıtıldı.

Vatandaşların kullanacağı alternatif yol güzergahları ve irtibat bilgilerinin yer aldığı 10 bin broşür Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hazırlanarak Belek, Kadriye ve Dikmen bölgelerinde halka verildi.

G20 Liderler Zirvesi ile ilgili bilgilerin de verildiği broşürlerin yanı sıra, Serik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile yapılan işbirliği çerçevesinde "Bu yol 10-17 Kasım 2015 tarihleri arasında trafiğe kapalıdır" ibareli 100 tabela kapanacak yollara açılan sokak girişlerine yerleştirildi.

Turizm yolu dışında alternatif yolu bulunmayan site ve otellere geçişler ve çıkışlar görevliler eşliğinde olacağından, Turizm Caddesi ve Atatürk Caddesi'ni kullanmak zorunda olan vatandaşlar 02423454120 numaralı irtibat telefonundan iletişime geçebilir.

Vatandaşlar ayrıca G20 tedbirleri hakkında soru ve görüşlerini iletmek ve bilgi almak için "g20@antalya.pol.tr" e-posta adresinden Antalya Emniyet Müdürlüğü ile iletişim kurabilir.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel G20 Liderler Zirvesi'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement