Galatasaray Antalya'da - Son Dakika
Güncel

Galatasaray Antalya'da

Galatasaray Antalya\'da

Galatasaray'ı yarın oynayacağı Antalyaspor maçı için geldiği havalimanında az sayıdaki taraftarı tarafından karşılandı.

15.04.2016 17:44

Galatasaray'ı yarın oynayacağı Antalyaspor maçı için geldiği havalimanında az sayıdaki taraftarı tarafından karşılandı. Taraftarlar, futbolcularla fotoğraf çektirdi

Türk Hava Yolları'na ait özel uçuşla Antalya Havalimanı'na gelen sarı kırmızılı takım için geniş güvenlik önlemi alındı. Galatasaraylı futbolcular, çevik kuvvet polislerinin oluşturduğu koridordan geçerek takım otobüsüne bindi. Bazı taraftarlar bu sırada futbolcularla fotoğraf çektirdi. Galatasaray kafilesini taşıyan otobüs, polis eskortu eşliğinde konaklayacağı otele gitti.

Galatasaray kadrosunda şu oyuncular yer aldı:

"Fernando Muslera, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Umut Bulut, Lukas Podolski, Jose Rodriguez, Ryan Donk, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Martin Linnes, Koray Günter, Olcan Adın, Volkan Pala, Kerem Çalışkan, Tarık Çamdal, Emre Çolak, Cenk Gönen"

GALATASARAY ÜSTÜN

Galatasaray ile Antalyaspor, yarın saat 16.00 Antalya Arena'da karşılaşacak. Galatasaray ile Antalyaspor, yarın oynanacak maçla Süper Lig'de 40'ıncı karşılaşmaya çıkacak. Daha önceki 39 eşleşmeden 23'ünü kazanan Galatasaray 6 kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı, 10 mücadele de eşitlikle sonuçlandı. Galatasaray, bu maçlarda rakip fileleri 72 defa havalandırırken kalesinde 36 gol gördü. Antalya'da oynanan maçlarda Galatasaray 12 defa kazandı, 5 maç berabere bitti. Antalyaspor ise 2 karşılaşmayı kazandı.

- Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray Antalya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement