Son dakika Galatasaray haberleri, Galatasaray son dakika, son dakika Galatasaray

Son Dakika Galatasaray Haberleri

  • Galatasaray Kıyafet Hırsızlığı Davasında Mütalaa Açıklandı
    13:46 Galatasaray Kıyafet Hırsızlığı Davasında Mütalaa Açıklandı

    Galatasaray Spor Kulübünün futbolcu ve teknik heyeti için özel üretilen kıyafetlerin çalınarak internet üzerinden satıldığı iddiasıyla yargılanan 6 sanığın davasında mütalaa açıklandı. Mütalaada, çalınan ürünlerin satışa sunulduğu internet sitesi üzerinden yapılan yazışmalar sonucunda, ürünleri satışa koyan kişilerin Galatasaray Futbol Kulübü'nde çalışan sanıklar olduğu tespit edildi. Ayrıca, yapılan aramalarda çalıntı ürünler ele geçirildi ve bu ürünlerin büyük bir kısmının orijinal ve piyasada bulunmayan ürünler olduğu belirlendi. Mütalaada, sanıkların zincirleme şekilde hırsızlık suçundan cezalandırılmaları talep edildi.

  • Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Türk futbolunun geleceği önemliyse, olaylarla ilgili alınacak kararlar da önemlidir
    13:18 Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Türk futbolunun geleceği önemliyse, olaylarla ilgili alınacak kararlar da önemlidir

    Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Özbek, Türk futbolunun geleceği için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun alacağı kararların önemine vurgu yaptı. Ayrıca, Ali Koç'un istifası, Süper Kupa'nın ertelenmesi ve sözleşme yenilemeleri hakkında da bilgi verdi.

  • Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Türk futbolunu bu kaostan çıkarması lazım
    13:10 Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Türk futbolunu bu kaostan çıkarması lazım

    Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylardan sorumlu herkesin ceza alması gerektiğini vurgulayarak, Türk futbolunun geleceği için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) alacağı kararların önemli olduğunu belirtti.

  • Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gerginliği arttırmayacaklarını söyledi
    13:04 Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gerginliği arttırmayacaklarını söyledi

    Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılılar olarak gerginliği arttıracak bir söylem içinde olmayacaklarını belirtti. Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yapacakları görüşmenin iptal edildiğini ve Türk sporundaki gerginliğin incelenmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca, Fenerbahçe'nin iç işlerine karışmadıklarını ve Türk futboluna fayda sağlayacak kararların arkasında olduklarını ifade etti.

  • Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Play-off'a Kalacak Son Takım Belli Olacak
    12:34 Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Play-off'a Kalacak Son Takım Belli Olacak

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun son haftası yarın yapılacak maçlarla tamamlanacak. Fenerbahçe Alagöz Holding liderliğini garantileyerek play-off'a kalırken, çeyrek finale kalmayı garantileyen diğer takımlar Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor, OGM Ormanspor, Beşiktaş, Galatasaray Çağdaş Faktoring, ÇBK Mersin ve Nesibe Aydın oldu. Play-off'a son bilete ise Melikgazi Kayseri Basketbol ya da BOTAŞ aday olacak.

  • Parmak basmadığı konu kalmadı! Dursun Özbek'ten gündeme dair bomba yorumlar
    12:05 Parmak basmadığı konu kalmadı! Dursun Özbek'ten gündeme dair bomba yorumlar

    Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk imza töreninde gündeme dair çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Trabzonspor-Fenerbahçe maçından Süper Kupa finalini yorumlayan Özbek'in açıklamaları şu şekilde...

  • Galatasaray Ekmas, JDA Bourgogne Dijon ile deplasmanda karşılaşacak
    10:23 Galatasaray Ekmas, JDA Bourgogne Dijon ile deplasmanda karşılaşacak

    Galatasaray Ekmas Erkek Basketbol Takımı, Şampiyonlar Ligi son 16 turu J Grubu'ndaki 6. maçında Fransa'nın JDA Bourgogne Dijon ekibiyle deplasmanda karşılaşacak. Maç, Jean-Michel Geoffroy Spor Salonu'nda TSİ 22.00'de başlayacak. Her iki takım da çeyrek finale çıkma şansını kaybetmiş durumda. Galatasaray Ekmas 2 galibiyet ve 3 mağlubiyetle üçüncü sırada yer alırken, JDA Bourgogne Dijon ise bir galibiyet ve 4 yenilgiyle son sırada bulunuyor. İstanbul'da yapılan maçı Fransa temsilcisi kazanmıştı. Alman ekipleri Telekom Baskets Bonn ve MHP Riesen ise çeyrek finale yükselmeyi garantilemişti.

  • Lazio, teknik direktörlük görevine Igor Tudor'u getirdi
    21:54 Lazio, teknik direktörlük görevine Igor Tudor'u getirdi

    İtalya Serie A ekibi Lazio, Maurizio Sarri'den boşalan teknik direktörlük görevine Igor Tudor'u getirdiğini duyurdu. Tudor, Türkiye'de Karabükspor ve Galatasaray'ı çalıştırmıştı. Lazio, Serie A'da 9. sırada yer alıyor.

  • Trendyol Süper Lig'de 30. hafta maçları sona erdi
    17 Mar Trendyol Süper Lig'de 30. hafta maçları sona erdi

    Trabzonspor, Fenerbahçe'yi konuk ettiği maçta 3-2 mağlup oldu. Galatasaray ise Kasımpaşa'yı 4-3 yenerek liderliğini sürdürdü. Ligdeki diğer maçların sonuçları ve puan durumu da açıklandı.

  • Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur: Şampiyonluğa İnanıyoruz
    17 Mar Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur: Şampiyonluğa İnanıyoruz

    Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, bütün camianın şampiyonluğa inandığını söyledi. Timur, ayrıca yabancı hakem önerisini değerlendirdi ve iç transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

  • Erden Timur, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yabancı hakem teklifini kabul etti
    17 Mar Erden Timur, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yabancı hakem teklifini kabul etti

    Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Kasımpaşa karşılaşması sonrası takımın gidişatını değerlendirerek şampiyonluk iddiasını tekrarladı. Ayrıca, Fenerbahçe'nin yabancı hakem talebini kabul ettiklerini belirten Timur, yabancı hakemlerin adil olduğunu düşündüklerini ve tüm maçların incelenmesini istedi.

  • Galatasaray Başkan Vekili: Yabancı hakemlerle ilgili teklifi kabul ederiz
    17 Mar Galatasaray Başkan Vekili: Yabancı hakemlerle ilgili teklifi kabul ederiz

    Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin yabancı hakem teklifini kabul edeceklerini ancak şartlarının olduğunu belirtti. Timur, ayrıca Süper Lig'deki mücadelelerde manipülasyon ve yanlışlıkların olduğunu ifade etti ve şampiyonluk için verdikleri mücadelenin toplumsal bir mesaj olduğunu vurguladı. Ayrıca iç transferdeki gelişmeler hakkında bilgi verdi.

  • Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan Ali Koç'a yanıt
    17 Mar Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan Ali Koç'a yanıt

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendisiyle ilgili açıklamalarına cevap vererek, hiç hakem arkadaşı olmadığını belirtti.

  • Carlos Vinicius, Kasımpaşa maçının ardından taraftarlara 3'lü çektirdi
    17 Mar Carlos Vinicius, Kasımpaşa maçının ardından taraftarlara 3'lü çektirdi

    Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Carlos Vinicius, Kasımpaşa maçının ardından sarı-kırmızılı taraftarlara 3'lü çektirdi. Galatasaray, deplasmanda oynadığı maçı 4-3 kazandıktan sonra futbolcular ve teknik heyet taraftarların yanına giderek galibiyeti kutladı. Carlos Vinicius da galibiyet golünü atan futbolcu olarak taraftarlara 3'lü çektirdi.

  • Neler yaşadı neler! Icardi'nin maçta yaptıkları taraftarların ağzını açık bıraktı
    17 Mar Neler yaşadı neler! Icardi'nin maçta yaptıkları taraftarların ağzını açık bıraktı

    Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Kasımpaşa maçında kendi kalesine gol atmasının ardından rakip fileleri iki kez havalandırdı. İlk golünü 48. dakikada atan Icardi, 81. dakikada penaltı kaçırdı ancak iki dakika sonra maçtaki ikinci golünü attı ve takımının galibiyetinde büyük rol oynadı.

  • Trendyol Süper Lig: Kasımpaşa 1 - Galatasaray 1 (İlk yarı)
    17 Mar Trendyol Süper Lig: Kasımpaşa 1 - Galatasaray 1 (İlk yarı)

    Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa ile Galatasaray arasındaki mücadelede ilk yarı 1-1 berabere sonuçlandı. Maçta Icardi'nin kendi kalesine attığı golle Kasımpaşa öne geçerken, Galatasaray Mertens'in golüyle beraberliği sağladı.

  • Kasımpaşa, Galatasaray'a 4-3 mağlup oldu
    17 Mar Kasımpaşa, Galatasaray'a 4-3 mağlup oldu

    Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa, sahasında Galatasaray'a 4-3 yenildi. Maçta iki takım da birbirine üstünlük sağlamaya çalıştı ancak Galatasaray son dakikalarda attığı golle galibiyeti elde etti.

  • Mauro Icardi'nin attığı gollerle gol sayısı 17'ye yükseldi
    17 Mar Mauro Icardi'nin attığı gollerle gol sayısı 17'ye yükseldi

    Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, Kasımpaşa karşılaşmasında attığı gollerle Süper Lig'deki gol sayısını 17'ye çıkardı. Icardi'nin 2 golüyle Galatasaray, Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı. Bu sezon toplamda 23 gol atan Icardi, Süper Lig'de 17 gol kaydetti.

  • Yok böyle maç! Galatasaray, Kasımpaşa'yı deplasmanda 4-3 yendi
    17 Mar Yok böyle maç! Galatasaray, Kasımpaşa'yı deplasmanda 4-3 yendi

    Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray, deplasmanda konuk olduğu Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup etti. Kıran kırana geçen maçın son anları nefesleri kesti.

  • İzleyenler şaştı kaldı! Herkes Aytaç Kara'nın golünü konuşuyor
    17 Mar İzleyenler şaştı kaldı! Herkes Aytaç Kara'nın golünü konuşuyor

    Galatasaray'ın deplasmanda Kasımpaşa ile kozlarını paylaştığı maçta Kasımpaşa'nın yıldızı Aytaç Kara ceza sahası dışından mükemmel bir gol atarak skoru 2-2'ye getirdi.

  • Kasımpaşa-Galatasaray maçının ilk yarısı 1-1 sona erdi
    17 Mar Kasımpaşa-Galatasaray maçının ilk yarısı 1-1 sona erdi

    Trendyol Süper Lig'in 30. haftasındaki Kasımpaşa-Galatasaray maçının ilk yarısı 1-1 sona erdi. Galatasaray'ın golünü Mertens atarken, Kasımpaşa'nın golü ise Icardi'nin kendi kalesine attığı golle geldi.

  • Kasımpaşa ve Galatasaray Arasında Eşitlik Bozulmadı
    17 Mar Kasımpaşa ve Galatasaray Arasında Eşitlik Bozulmadı

    Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa ile Galatasaray arasında oynanan maçın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Maçta her iki takım da gol bulurken, ikinci yarıda kazananı belirlemek için mücadele devam edecek.

  • Yok artık Mertens! Attığı golü görenler gözlerine inanamıyor
    17 Mar Yok artık Mertens! Attığı golü görenler gözlerine inanamıyor

    Galatasaray'ın Kasımpaşa ile oynadığı maçta, sarı-kırmızılı takımın yıldız futbolcusu Mertens, harika bir gol atarak takımını 1-0 öne geçirdi.

  • Galatasaray, Kasımpaşa maçında ilk 11'de değişiklik yapmadı
    17 Mar Galatasaray, Kasımpaşa maçında ilk 11'de değişiklik yapmadı

    Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa maçında geçen hafta oynanan Çaykur Rizespor maçına göre ilk 11'inde değişiklik yapmadı. Berkan Kutlu ise yine stoperde görev aldı. Galatasaraylı taraftarlar da takımlarını yalnız bırakmadı.

  • Kasımpaşa ile Galatasaray arasındaki maçta ilk 15 dakika golsüz geçildi
    17 Mar Kasımpaşa ile Galatasaray arasındaki maçta ilk 15 dakika golsüz geçildi

    Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa, Galatasaray'ı konuk ediyor. Maçın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. İstanbul'da gerçekleşen mücadelede her iki takım da gol bulmak için fırsatlar yakaladı ancak henüz skor değişmedi.

  • Galatasaray Daikin, Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop'u 3-0 Yendi
    17 Mar Galatasaray Daikin, Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop'u 3-0 Yendi

    Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 26. ve lig etabının son hafta maçında Galatasaray Daikin, deplasmanda Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop'u 25-27, 13-25, 16-25 setlerle 3-0 mağlup etti. Maç 74 dakika sürdü.

  • Canlı anlatım! Kıran kırana maçta peş peşe goller
    17 Mar Canlı anlatım! Kıran kırana maçta peş peşe goller

    Galatasaray, Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşıyor. Mücadelede 3-2 Kasımpaşa önde.

  • Galatasaray, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını tamamladı
    16 Mar Galatasaray, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa ile yarın deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi. Antrenman, dinamik ısınma ve pas çalışmalarıyla devam etti ve taktik çalışmayla sona erdi. Galatasaray, yarın saat 16.00'da Kasımpaşa'ya konuk olacak.

  • Galatasaray, Milli Maçlar Arasında Antalya'da Kamp Yapacak
    16 Mar Galatasaray, Milli Maçlar Arasında Antalya'da Kamp Yapacak

    Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynayacağı maçın ardından milli maçlar dolayısıyla verilecek arada 25-29 Mart tarihlerinde Antalya'da Cullinan Belek Hotel'de kamp yapacak.

  • Kasımpaşa, Galatasaray Maçına Gollü Geçmişiyle Hazırlanıyor
    16 Mar Kasımpaşa, Galatasaray Maçına Gollü Geçmişiyle Hazırlanıyor

    Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak Kasımpaşa'nın 29 haftalık bölümde gollü maçları dikkat çekiyor. Ligde 50 gol atan ve kalesinde 51 gol gören Kasımpaşa, en fazla gol atan ve en fazla gol yiyen 3. takımı konumunda yer alıyor. Kasımpaşa'da 3 sakat, 5 futbolcu da kart sınırında bulunurken, Süper Lig'in asist lideri Haris Hajradinovic ise formda performansıyla dikkat çekiyor.

  • Galatasaray, Muslera hakkındaki son kararını veriyor
    16 Mar Galatasaray, Muslera hakkındaki son kararını veriyor

    Galatasaray'ın yıldız file bekçisi Fernando Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Sarı-kırmızılı yönetim, Uruguaylı kaleci ile önümüzdeki günlerde bir görüşme yaparak geleceği hakkındaki son kararını verecek.

  • Çaykur Rizespor, Gaziantep FK ile karşılaşacak
    16 Mar Çaykur Rizespor, Gaziantep FK ile karşılaşacak

    Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Gaziantep FK ile karşılaşacak. Mücadele Çaykur Didi Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak ve hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Rize temsilcisi, son hafta deplasmanda Galatasaray'a 6-2 yenildi ve 7. sırada yer alıyor. Sakatlıkları nedeniyle Benhur Keser, Mithat Pala ve Laine kadroda yer alamayacak. İlk yarıda oynanan mücadeleyi Çaykur Rizespor 2-0 kaybetmişti.

  • Fenerbahçe, Trabzonspor deplasmanında zirve yarışında puan kaybı yaşamak istemiyor
    16 Mar Fenerbahçe, Trabzonspor deplasmanında zirve yarışında puan kaybı yaşamak istemiyor

    Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak. Son 4 maçını kazanan sarı-lacivertliler, zirve yarışında puan kaybı yaşamak istemiyor. Trabzonspor deplasmanında 3 eksikle mücadele edecek olan Fenerbahçe'de, Becao'nun dönüşü bekleniyor. 9 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

  • Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü
    15 Mar Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü

    Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleşen antrenman, savunma ve hücum çalışmasıyla sona erdi. Yarın yapılacak idmanla hazırlıklar tamamlanacak.

  • Galatasaray, Parker Jackson-Cartwright'i kadrosuna kattı
    15 Mar Galatasaray, Parker Jackson-Cartwright'i kadrosuna kattı

    Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, ABD'li oyun kurucu Parker Jackson-Cartwright'i transfer etti. 28 yaşındaki basketbolcu ile 2024-2025 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalandı.

  • Samsunspor'un kalecisi Okan Kocuk, A Milli Takım aday kadrosuna çağrıldı
    15 Mar Samsunspor'un kalecisi Okan Kocuk, A Milli Takım aday kadrosuna çağrıldı

    Sezon başında eleştirilen performansıyla dikkat çeken Samsunspor kalecisi Okan Kocuk, son dönemdeki başarılı performansıyla A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna davet edildi. Galatasaray'dan transfer olan Kocuk, Samsunspor'un kalesini korurken takımının orta sıralara yükselmesinde büyük rol oynadı.

  • Necati Demirkol: Okan Buruk'u çok beğeniyorum
    15 Mar Necati Demirkol: Okan Buruk'u çok beğeniyorum

    Galatasaray eski yöneticisi Necati Demirkol, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'u çok beğendiğini söyleyerek, takımın şampiyon olacağına inandığını belirtti.

  • Necati Demirkol: Okan Buruk'u çok beğeniyorum
    15 Mar Necati Demirkol: Okan Buruk'u çok beğeniyorum

    Galatasaray eski yöneticisi Necati Demirkol, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'u çok beğendiğini söyleyerek, takdiri, sevgiyi ve saygıyı daha fazla hak ettiğini belirtti. Demirkol ayrıca, Galatasaray'ın şampiyonluk yarışında başarılı olacağını ve güzel oyunla şampiyon olacaklarını ifade etti.

  • Galatasaray'ın şikayeti sonrası dikkat çeken kare! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç adliyede
    15 Mar Galatasaray'ın şikayeti sonrası dikkat çeken kare! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç adliyede

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray'ın şikayeti üzerine ifadeye çağrılan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki'ye destek amacıyla adliyeye gitti.

  • Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Selahattin Baki'ye destek için adliyeye geldi
    15 Mar Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Selahattin Baki'ye destek için adliyeye geldi

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray'ın şikayeti üzerine ifadeye çağrılan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki'ye destek amacıyla adliyeye geldi. Ali Koç, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Selahattin Bey'in bir konusu olduğunu ve spekülasyon yapmamalarını istedi.

  • Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Selahattin Baki'ye adliyede destek verdi
    15 Mar Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Selahattin Baki'ye adliyede destek verdi

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray'ın şikayeti üzerine ifadeye çağrılan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki'ye destek amacıyla adliyeye geldi.

  • Trabzonspor, Abdullah Avcı ile üç büyük rakiplere karşı başarılı performans sergiliyor
    15 Mar Trabzonspor, Abdullah Avcı ile üç büyük rakiplere karşı başarılı performans sergiliyor

    Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadığı maçlarda genel olarak başarılı sonuçlar alıyor. Avcı'nın görev yaptığı iki dönemde toplam 17 maça çıkan Trabzonspor, 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti. Şampiyonluk sezonunda ise üç büyük rakiplerine karşı hiç yenilgi yaşamayan Trabzonspor, 3 galibiyet ve 3 beraberlikle sezonu tamamladı. Bu sezon ise sadece Fenerbahçe'yi yenen Trabzonspor, son 2 maçta Galatasaray ve Beşiktaş'a mağlup oldu.

  • Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü
    14 Mar Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü

    Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde dinamik ısınmayla başlayan idman, top kapma çalışmasıyla devam etti. Antrenman, geniş alanda gerçekleşen çift kale maçla sona erdi. Galatasaray, yarın saat 17.00'de yapacağı idmanla Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürecek. - İSTANBUL

  • Fernando Muslera, Fatih Terim'in takımına transfer oluyor
    14 Mar Fernando Muslera, Fatih Terim'in takımına transfer oluyor

    Galatasaray'da sözleşmesi bu sezon sona erecek olan Muslera'nın geleceği konusunda belirsizlik devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulübün temaslarını sürdürdüğü yıldız isme Fatih Terim'den transfer mesajı geldi. Muslera'nın yeni adresinin Panathinaikos olacağı iddia ediliyor.

  • Lazio, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'u radarına aldı
    14 Mar Lazio, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'u radarına aldı

    Galatasaray'da başarılı bir performans sergileyen teknik direktör Okan Buruk, İtalyan devi Lazio'nun radarına girdi. Maurizio Sarri'nin istifa etmesinin ardından yeni bir teknik direktör arayışına giren kulübün, Buruk'u listesine aldığı belirtildi. Lazio'nun sportif direktörü Angelo Fabiani'nin, Buruk ile ilgili detaylı incelemeler yaptığı ve raporunu kulüp başkanı Claudio Lotito'ya sunacağı öğrenildi.

  • Galatasaray Taraftarı Selçuk Tuncer Alanya'da Defnedildi
    14 Mar Galatasaray Taraftarı Selçuk Tuncer Alanya'da Defnedildi

    Trendyol Süper Lig'in 29. haftasındaki Galatasaray-Çaykur Rizespor maçı sırasında rahatsızlanan ve hastanede vefat eden 62 yaşındaki Selçuk Tuncer, Alanya'da toprağa verildi. Tuncer'in cenazesi Gürses Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Bektaş Aile Mezarlığı'na defnedildi.

  • Trendyol Süper Lig'de 30. Hafta Maçları Belli Oldu
    14 Mar Trendyol Süper Lig'de 30. Hafta Maçları Belli Oldu

    Trendyol Süper Lig'de 30. hafta heyecanı yarın başlıyor. Yarın oynanacak olan Pendikspor - İstanbulspor ve Fatih Karagümrük - Konyaspor maçlarıyla başlayacak olan haftada lider Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Beşiktaş ise Antalyaspor'u ağırlayacak. Haftanın kapanış maçında ise Trabzonspor ile Fenerbahçe, Trabzon'da karşı karşıya gelecek.

  • Galatasaray'dan Ali Koç'a zehir zemberek yanıt: Utanarak esefle izledik
    13 Mar Galatasaray'dan Ali Koç'a zehir zemberek yanıt: Utanarak esefle izledik

    Galatasaray, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un basın toplantısında yaptığı açıklamalarına jet hızında cevap verdi. Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada, "Kazanmak için her yol mübah anlayışıyla, Trabzonspor maçında puanları bir kez daha gasp etmek için yapılan, yalan ve iftiralarla dolu açıklamaları onlar adına utanarak esefle izledik" ifadeleri yer aldı.

  • Galatasaray, RB Leipzig altyapısından Vincent Bayındır'ı transfer etti
    13 Mar Galatasaray, RB Leipzig altyapısından Vincent Bayındır'ı transfer etti

    Galatasaray, gelecek sezon kadrosunu güçlendirmek için RB Leipzig altyapısında yetişen 17 yaşındaki sağ bek Vincent Bayındır'ı transfer etti.

  • Casper Hojer: Galatasaray maçını unutturmak için elimizden geleni yapacağız
    13 Mar Casper Hojer: Galatasaray maçını unutturmak için elimizden geleni yapacağız

    Çaykur Rizespor'un oyuncusu Casper Hojer, Gaziantep FK maçı öncesinde yaptığı açıklamada, Galatasaray mağlubiyetini unutturmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Hojer, takımın iyi oyunculardan kurulu olduğunu ve iç sahada güçlerini göstererek çıkışlarını sürdürmek istediklerini belirtti. Ayrıca, taraftarlara da takıma destek çağrısında bulundu.

  • Ali Koç: 'Galatasaray Türk futbolu için büyük bir beka sorunudur'
    13 Mar Ali Koç: "Galatasaray Türk futbolu için büyük bir beka sorunudur"

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sportif müsabakaların yanı sıra saha dışı etkenlerle mücadele ettiklerini belirterek, "Galatasaray Kulübü'nde kazanmak için her şeyin mubah olduğu kültür haline gelmiştir.

  • Ali Koç, Süper Kupa finalinin tarihinin değiştirilmesini istiyor
    13 Mar Ali Koç, Süper Kupa finalinin tarihinin değiştirilmesini istiyor

    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray'ın da kabul etmesi halinde 7 Nisan'da oynanacak Süper Kupa finalinin tarihinin değiştirilmesinin doğru olacağını düşündüklerini söyledi. Koç ayrıca FETÖ ile mücadelede Galatasaray'ı er meydanına çıkmaya çağırdı ve Türk futbolunda yaşanan manipülasyonlara dikkat çekti.

  • Ali Koç'tan Okan Buruk'a yaylım ateşi: Sormak lazım en yakın hakem arkadaşı kim?
    13 Mar Ali Koç'tan Okan Buruk'a yaylım ateşi: Sormak lazım en yakın hakem arkadaşı kim?

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında yabancı hakem polemiği üzerinden Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a da yüklendi. Buruk'un hakem arkadaşının olduğunu dile getiren Koç, ''Okan Buruk'a sormak lazım en yakın hakem arkadaşı kim, bilenler bilir. Yabancı hakem istemezler, Avrupa'da yabancı hakemlerin nasıl maç yönettiğini görüyorlar. Kendilerini, Avrupa'da yere atıyorlar ama onlar ''Kalk'' diyor. Tabii istemezler'' dedi.

  • Bu sözler çok su kaldırır! Ali Koç, canlı yayında FETÖ'den örnek verip Galatasaray'ı fena bombaladı
    13 Mar Bu sözler çok su kaldırır! Ali Koç, canlı yayında FETÖ'den örnek verip Galatasaray'ı fena bombaladı

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray'a canlı yayında FETÖ konusunda tepki göstererek, ''Fenerbahçe'ye FETÖ konusunda çamur atacak en son kurumun başında siz gelirsiniz, Galatasaraylılar'' dedi.

  • Ali Koç, Galatasaray'ın medyada algı oluşturduğunu söyledi
    13 Mar Ali Koç, Galatasaray'ın medyada algı oluşturduğunu söyledi

    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, basın toplantısında Galatasaray'ın medyada algı oluşturduğunu ve ayrıcalık istediğini belirtti. Koç, hakemlerin Fenerbahçe ve Galatasaray arasında çifte standardı olduğunu ve Süper Kupa maçıyla ilgili suçlamaları reddetti.

  • Ali Koç: Üç İstanbul kulübünün birbirlerine yakınlığı herkesin malumudur
    13 Mar Ali Koç: Üç İstanbul kulübünün birbirlerine yakınlığı herkesin malumudur

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Eyüpspor, Pendikspor ve Galatasaray arasında bir koalisyon olduğu iddialarını reddetti. Koç, bu kulüplerin birbirlerine yakınlığının bilindiğini ancak bunun bir koalisyon olmadığını belirtti.

  • Ali Koç'tan Galatasaray'a sert sözler: Türk futbolu için değil, belki de ülke için beka sorunusunuz
    13 Mar Ali Koç'tan Galatasaray'a sert sözler: Türk futbolu için değil, belki de ülke için beka sorunusunuz

    Ali Koç: ''TFF ve kurulları, Galatasaray için ne anlam ifade ediyor?

  • Barış Alper Yılmaz, Galatasaray'ın en istikrarlı futbolcusu
    13 Mar Barış Alper Yılmaz, Galatasaray'ın en istikrarlı futbolcusu

    Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz, bu sezon takımının tüm kulvarlarda oynadığı 46 maçın 45'inde görev aldı ve takımın en istikrarlı futbolcusu oldu. Yılmaz, 28 maça ilk 11'de başlayarak 4 gol attı. Ayrıca, farklı pozisyonlarda da görev yaptı.

  • Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü
    12 Mar Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü

    Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, topla ısınma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, üç takımlı turnuva ile sona erdi. Galatasaray, yarın yapacağı idmanla Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devam edecek.

  • Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 11 Nisan Stadyumu'ndaki Süper Kupa hazırlıklarını inceledi
    12 Mar Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 11 Nisan Stadyumu'ndaki Süper Kupa hazırlıklarını inceledi

    Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 2023 Turkcell Süper Kupa maçının oynanacağı 11 Nisan Stadyumu'ndaki hazırlıkları yerinde inceleyerek bilgi aldı. Vali Şıldak, Şanlıurfa'nın maça en iyi şekilde ev sahipliği yapacağını belirtti ve çalışmaların koordineli bir şekilde ilerlediğini vurguladı.

  • Makas açılıyor! İşte Süper Lig'de şampiyonluğun favorisi
    12 Mar Makas açılıyor! İşte Süper Lig'de şampiyonluğun favorisi

    Şampiyonluk oranları değişti. Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki fark açılmaya başladı. Geçtiğimiz hafta 1.61'e düşürülen Galatasaray'ın oranı son güncellemeyle 1.54'e gerilerken, 1.86'ya çıkarılan Fenerbahçe'nin oranı ise 1.95'e çıktı.

  • Turkcell Süper Kupa maçının bilet geliri depremzedelere bağışlanacak
    12 Mar Turkcell Süper Kupa maçının bilet geliri depremzedelere bağışlanacak

    Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Şanlıurfa'da oynanacak Turkcell Süper Kupa maçının bilet geliri, 6 Şubat depremlerinden etkilenen vatandaşlar için bağışlanacak. Türkiye Futbol Federasyonu ve iki kulübün ortak kararıyla alınan bu karar, Kahramanmaraş merkezli depremzedelerin desteklenmesi amacıyla yapılmıştır.

  • Süper Kupa maçının bilet gelirleri depremzede vatandaşlara bağışlanacak
    12 Mar Süper Kupa maçının bilet gelirleri depremzede vatandaşlara bağışlanacak

    TFF, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçının bilet gelirlerinin, iki kulübün ortak kararıyla 6 Şubat depremlerinden etkilenen depremzede vatandaşlara bağışlanacağını açıkladı.

  • Şanlıurfa'da oynanacak Turkcell Süper Kupa maçı için güvenlik toplantısı yapıldı
    12 Mar Şanlıurfa'da oynanacak Turkcell Süper Kupa maçı için güvenlik toplantısı yapıldı

    Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak Turkcell Süper Kupa maçı için İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, maçın oynanacağı stadyum ve çevresindeki düzenlemelerin son durumu ele alındı ve taraftarların rahat bir ortamda maç izleyebilmeleri için çalışmalara hız verilmesi kararlaştırıldı.

  • Şanlıurfa'da 2023 Turkcell Süper Kupa hazırlıkları başladı
    12 Mar Şanlıurfa'da 2023 Turkcell Süper Kupa hazırlıkları başladı

    Şanlıurfa İl Spor Güvenlik Kurulu, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakasının hazırlıkları için toplandı. Toplantıda stadyum düzenlemeleri ve taraftar güvenliği konuları ele alındı.

  • Süper Lig'de 29. Hafta Sonuçları ve Şampiyonluk Yarışı
    11 Mar Süper Lig'de 29. Hafta Sonuçları ve Şampiyonluk Yarışı

    Beşiktaş, Gaziantep FK'yi 2-0 mağlup ederek haftayı galibiyetle tamamladı. Galatasaray ve Fenerbahçe ise kazanarak şampiyonluk yarışında liderliklerini sürdürdü. Trabzonspor ve Beşiktaş'ın şampiyonluk ihtimali matematiksel olarak sona erdi. Puan durumunda Galatasaray ve Fenerbahçe başa baş gidiyor.

  • Galatasaray ve Fenerbahçe Şampiyonluk Yarışını Sürdürdü
    11 Mar Galatasaray ve Fenerbahçe Şampiyonluk Yarışını Sürdürdü

    Trendyol Süper Lig'in 29. haftası tamamlandı. Galatasaray ve Fenerbahçe, galibiyet serilerine devam ederek şampiyonluk yarışını sürdürdü. Galatasaray liderliğini korurken, Fenerbahçe üst üste 4. galibiyetini aldı.

  • Emre Belözoğlu ve Serhat Akın arasındaki tartışma büyüyor: Sana mı soracağım oğlum?
    11 Mar Emre Belözoğlu ve Serhat Akın arasındaki tartışma büyüyor: Sana mı soracağım oğlum?

    Emre Belözoğlu ile eski futbolcu Serhat Akın arasındaki gerilim giderek artıyor. Akın, Belözoğlu'nun "Odamıza o kadar rahat giremiyordu. Şimdi bana sallıyor" sözlerine, "Ben kimin odasına girip çıkacağımı sana mı soracağım oğlum? Sen bizim odamıza geliyordun. Ben, Aziz Yıldırım'ın odasına girip çıkan adamım" şeklinde yanıt verdi.

  • Fenerbahçe'den Galatasaray'a jet hızında yanıt: Paradoks
    11 Mar Fenerbahçe'den Galatasaray'a jet hızında yanıt: Paradoks

    Fenerbahçe, Galatasaray'ın hakemler, TFF ve yayıncı kuruluş hakkındaki açıklamalarına jet hızında yanıt verdi. Sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın daha önce TFF'den memnun olduğuna dair örnekler vererek "paradoks" vurgusu yaptı. Fenerbahçe'nin açıklamasında, Galatasaray'ın geçmişte Türk hakemlerine güvendiğini belirten ifadeler ve TFF'ye memnuniyetini dile getiren söylemler örneklendirildi.

  • Fenerbahçe maçından örnekler veren Galatasaray, TFF'yi fena bombaladı
    11 Mar Fenerbahçe maçından örnekler veren Galatasaray, TFF'yi fena bombaladı

    Galatasaray, Fenerbahçe-Pendikspor maçındaki hakem yönetimini eleştiren, oldukça sert bir açıklama yaptı. Sarı-kırmızılılar, ''Türk futbol kamuoyuna hesap verin veya bırakın!'' başlığı altında ezeli rakibinin kollandığını ve TFF'nin buna dur demesi gerektiğini belirtti. İşte o açıklama...

  • Bursaspor Başantrenörü Serhan Kavut, Bahçeşehir Koleji'ni mağlup etti
    11 Mar Bursaspor Başantrenörü Serhan Kavut, Bahçeşehir Koleji'ni mağlup etti

    Bursaspor Başantrenörü Serhan Kavut, Bahçeşehir Koleji deplasmanında alınan 80-67'lik galibiyetin ardından savunmada gösterilen sertlikten dolayı mutlu olduğunu belirtti. Kavut, oyuncularına ve teknik kadroya teşekkür ederek taraftarları Galatasaray maçına davet etti.

  • Bandırma Galatasaray Futbol Okulu Öğrencileri Seçmelere Davet Edildi
    11 Mar Bandırma Galatasaray Futbol Okulu Öğrencileri Seçmelere Davet Edildi

    Bandırma Galatasaray Futbol Okulu'nun minik yetenekleri Ardun Güreşçioğlu ve Yavuz Selim Zorlar, Galatasaray Futbol Akademileri tarafından seçmelere davet edildi. İstanbul'da düzenlenecek organizasyona katılacak olan öğrenciler, gelecekte Galatasaray'da oynamayı hedefliyor.

  • Voleybolda Sultanlar Ligi ve Efeler Ligi'nde Hafta Sonuçları
    10 Mar Voleybolda Sultanlar Ligi ve Efeler Ligi'nde Hafta Sonuçları

    Vodafone Sultanlar Ligi'nin 25'inci, AXA Sigorta Efeler Ligi'nin ise 24'üncü haftası sona erdi. Fenerbahçe Opet-Türk Hava Yolları, Çukurova Belediyespor-Galatasaray Daikin ve Kuzeyboru-Sarıyer Belediyespor maçları heyecan dolu geçti. AXA Sigorta Efeler Ligi'nde ise Galatasaray HDI Sigorta-Brand Group Alanya Belediyespor, Hatay Büyükşehir Belediyespor-Halkbank ve RAMS Global Cizre Belediyespor-TÜRŞAD maçları ön plana çıktı.

  • Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 23. Hafta Tamamlandı
    10 Mar Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 23. Hafta Tamamlandı

    Galatasaray Petrol Ofisi ve Fenerbahçe Petrol Ofisi, şampiyonluk yarışında kayıp yaşamadı. Galatasaray liderliğini sürdürürken, 23. haftanın puan durumu açıklandı. 24. hafta maçları ise 17 Mart Pazar günü oynanacak.

  • Galatasaray Daikin, Çukurova Belediyespor'u 3-0 Yendi
    10 Mar Galatasaray Daikin, Çukurova Belediyespor'u 3-0 Yendi

    Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 25. hafta maçında Galatasaray Daikin, deplasmanda Çukurova Belediyespor'u 3-0 yenerek galibiyetini aldı. Maçın 2. setinde hakem, Çukurova Belediyesporlu Fabris'i 'Fair Play Yeşil Kart' ile ödüllendirdi. Çukurova Belediyespor Başantrenörü Ataman Güneyligil ise 3. sette kırmızı kart gördü.

  • Galatasaray Ekmas, Darüşşafaka Lassa'yı 95-78 yendi
    09 Mar Galatasaray Ekmas, Darüşşafaka Lassa'yı 95-78 yendi

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftasında Galatasaray Ekmas, evinde Darüşşafaka Lassa'yı 95-78 mağlup etti. Galatasaray Ekmas, bu galibiyetle ligdeki konumunu güçlendirdi.

  • Çaykur Rizespor'un Mithat Pala'sı ameliyat edildi
    09 Mar Çaykur Rizespor'un Mithat Pala'sı ameliyat edildi

    Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un futbolcusu Mithat Pala, Galatasaray maçında sakatlandıktan sonra Acıbadem Maslak Hastanesi'nde ameliyat edildi. Ameliyatın başarılı geçtiği ve sporcunun en kısa zamanda rehabilitasyon sürecine başlanacağı açıklandı.

  • Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, yeniden seçildi
    09 Mar Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, yeniden seçildi

    Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu'nun olağan seçimli toplantısında mevcut başkan Aykutalp Derkan, 314 oyla yeniden divan kurulu başkanı seçildi. Seçim, Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirildi ve tek adaylı oldu. Aykutalp Derkan, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından yaptığı konuşmada teşekkürlerini iletti ve önümüzdeki iki yıllık dönemde Galatasaray camiasının birliği ve huzuru için çalışacaklarını belirtti.

  • Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan yeniden seçildi
    09 Mar Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan yeniden seçildi

    Galatasaray Kulübü Divan Kurulunun olağan seçimli toplantısında Aykutalp Derkan, tek aday olarak yeniden başkanlığa getirildi. Seçim sonucunda Derkan'a 314 oy çıktı. Derkan, seçimin ardından yaptığı konuşmada, birliği ve huzuru sağlamak için gayret göstereceklerini ve kulüp seçiminden sonra tüzük çalışmalarına başlayacaklarını belirtti.

  • Fenerbahçeliler beyninden vurulmuşa döndü! Emre'den ortalığı ayağa kaldıracak sözler
    09 Mar Fenerbahçeliler beyninden vurulmuşa döndü! Emre'den ortalığı ayağa kaldıracak sözler

    Emre Belözoğlu, katıldığı bir programda çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli takım hakkında konuşan Belözoğlu, "Fenerbahçe'ye hoca olma niyetim de yok, Fenerbahçe ile alakalı hiçbir hayalim de yok. Fenerbahçe bizi isterse o gün karar veririz, istemezse de hayatıma çok güzel şekilde devam ederim" dedi.

Advertisement