Dursun Özbek de gitmesini istiyor: Mehmet Büyükekşi'yi İkna etmeye çalışacağım - Son Dakika
Spor

Dursun Özbek de gitmesini istiyor: Mehmet Büyükekşi'yi İkna etmeye çalışacağım

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı seçim kararı hakkında düşüncelerini paylaştı. Özbek, ''Bizce de TFF seçiminin daha erken bir tarihte yapılması esastır fakat bunun diyalogla çözülmesi gerektiğini düşünüyorum. Uzlaşmanın sonuç vereceğini düşünüyorum. En azından bu denenmeli. Sayın Mehmet Büyükekşi ile görüşerek ikna etme çabasındayım'' açıklamasını yaptı.

16.04.2024 16:23

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bugün gerçekleştirilecek olan Kulüpler Birliği toplantısı öncesinde çok konuşulacak açıklamalarda bulunup, Türkiye Futbol Federesyonu'nun aldığı seçim kararının daha erkene çekilmesi gerektiğini söyledi.

Dursun Özbek'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"SEÇİM DAHA ERKEN YAPILMALI"

"İmza kampanyasının artık bir gerekliliği kalmadığını düşünüyoruz. Bizce de TFF seçiminin daha erken bir tarihte yapılması esastır fakat bunun diyalogla çözülmesi gerektiğini düşünüyorum.

Dursun Özbek de Mehmet Büyükekşi'nin gitmesini istiyor: İkna etmeye çalışacağım

BÜYÜKEKŞİ'Yİ İKNA ETME ÇABASINDAYIM"

Uzlaşmanın sonuç vereceğini düşünüyorum. En azından bu denenmeli. Sayın Mehmet Büyükekşi ile görüşerek ikna etme çabasındayım. Sonuç alınamazsa sonrasında ne yapılacağına bakılmalı. Kulüpler Birliği'nin birliği bozulmamalı."

ALİ KOÇ İLE GÖRÜŞECEK

Başkan Özbek, Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç ile bu konuda bir fikir alışverişi yapılıp yapılmadığı ile ilgili gelen soruya "Bugün yapacağız" diye yanıt verdi.

Dursun Özbek de gitmesini istiyor: Mehmet Büyükekşi\'yi İkna etmeye çalışacağım

Son Dakika Spor Dursun Özbek de gitmesini istiyor: Mehmet Büyükekşi'yi İkna etmeye çalışacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ADEM CUREBAL: Haratta bunun kadar yanardoner baskanın goröedım. ayrıca okan burukta aynısı özelliği tasıöaktadır arkadslar 72 49 Yanıtla
    Bilişim Hurda: fb baskanına bak. dansözleri aratmıyor 39 56 Murat KILIÇ: Aynaya bak Adem hem kendin hem de kulubunuz. 25 31
  • ferhat eser: gettti hayalini kurduğu kupalar adamın hahahaha :)))))))) 32 28 Yanıtla
    Galatasaray Spor kulübü: Siz Suriye liginde top oynayın yiğenim 24 35 Musab Özkan: Aynen bundan önceki bjkli ve fenerli federasyon başkanlarında hiç kupa alamıyordu zaten cimbom 16 15
  • Mehmet Vural: Görevini tamamlayacak amaç belli zaten 21 4 Yanıtla

Advertisement