Galatasaray Odeabank'ın Avrupa Şampiyonluğu - Son Dakika
Spor

Galatasaray Odeabank'ın Avrupa Şampiyonluğu

Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Arıboğan: "Basketbolcularımız müthiş bir mücadele gösterdi.

13.04.2014 20:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, basketbolda FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Sekizli Final organizasyonunun finalinde Fenerbahçe'yi 69-58 yenerek şampiyonluğa ulaştıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Rusya'nın Ekaterinburg kentinde düzenlenen organizasyonda kupayı kaldıran sarı-kırmızılı takımı yalnız bırakmayan Arıboğan, NTV Spor'a yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Bugün hem Türk sporu hem de Galatasaray için çok özel bir gün. Murat Özyer'den başlayıp, Ekrem Memnun, takım kaptanı Işıl Alben ile tüm takımı kutluyorum. Basketbolcularımız müthiş bir mücadele gösterdi. Bir spor yöneticisinin yaşayabileceği en güzel günü yaşıyorum. Bu sezonu kadın basketbol takımımızın not alması lazım. Sezon içinde yaşanan sakatlıklar ve kısıtlı kadroya rağmen sonunda Avrupa kupası geldi."

Basketbolun Galatasaray Kulübü'nde örnek branş olduğunu aktaran Arıboğan, "Futbol dışı branşlarda bütün kulüplerin bütçe sıkıntısı var. Biz bunu doğru sponsorluk anlaşmalarıyla dengeliyoruz. Basketbol, kulübümüz içinde örnek branş. Basketbolu hem erkeklerde hem de kadınlarda Türkiye'nin genel spor anlayışından steril tutabildiğimiz için başarıda süreklilik var" diye konuştu.

Galatasaray Odeabank Genel Menajeri Müge Erdem ise finali iki Türk takımının oynadığını vurgu yaparak, "Kupa zaten Türkiye'nin olacaktı ama biz Avrupa yakasında kalmasını istiyorduk. Bunu başardık. Çok mutluluk verici bir olay. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. İnşallah bundan daha güzel başarılara imza atarız. Camiamıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

"Biz çok güzel bir aileyiz" diyen Erdem, "Her şeyi kendi içimizde çok güzel çözebiliyoruz. Böyle bir ailede birlik ve beraberlik olunca başarılar geliyor" diyerek sözlerini tamamladı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray Odeabank'ın Avrupa Şampiyonluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement