Galatasaraylı Taraftarlar, Sahayı Yabancı Madde Yağmuruna Tuttu - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Taraftarlar, Sahayı Yabancı Madde Yağmuruna Tuttu

Galatasaraylı taraftarlar, Volkan Demirel'in koruduğu kaleyi su ve patlayıcı madde yağmuruna tuttu; Melo ve Muslera, taraftarları sakinleştirmeye çalıştı.

25.08.2014 21:54  Güncelleme: 23:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Fenerbahçe ile Galatsaray arasında oynanan Süper Kupa maçına tribünden atılan yabancı maddeler damga vurdu.

SAHAYA MADDE YAĞDI

İkinci yarı sahaya çıkan Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, santra öncesi kalesinde yerini aldı. Ancak sarı-kırmızılı taraftarlar, Volkan Demirel'e pet şişe ve yanıcı maddeler attı. Hakem Mustafa Kamilabitoğlu, Volkan Demirel'e atılan yabancı maddeler nedeniyle ikinci yarıyı başlatmadı.

MUSLERA VE MELO, FENERBAHÇE KALESİNE KOŞTU

Bu sırada Galatasaraylı Felipe Melo ve Fernando Muslera, Volkan Demirel'in olduğu noktaya gelerek taraftarlarına uyarılarda bulundu. Muslera, yabancı madde atılmamasını, taraftarlarının yabancı madde atması halinde Fenerbahçeli taraftarların da kendisine aynı davranışı sergilediğini işaret etti.

İKİNCİ YARI GEÇ BAŞLADI

Volkan Demirel'e atılan yabancı maddeler kısa bir süre daha devam ederken, Mustafa Kamil Abitoğlu tansiyonun düşmesinin ardından ikinci yarıyı başlattı. Bu arada maç boyunca korner atılan isimlere de tribünlerden yabancı maddeler yağdı.

BU KEZ FENERBAHÇELİLER ATTI

Fenerbahçeli taraftarlar, ikinci yarının başlamasından 10 dakika sonra Muslera'nın olduğu kaleye doğru patlayıcı madde attı. Kısa süren bekleme sonrasında ise oyun tekrar başladı.

## 6414399 ##
Galatasaraylı Taraftarlar, Sahayı Yabancı Madde Yağmuruna Tuttu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaraylı Taraftarlar, Sahayı Yabancı Madde Yağmuruna Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • ıgdır: Macı izliyorum fener kose vurusu kullanyr su atyrlar volkana pet sise atyrlar 14 4 Yanıtla
  • sedrik: orda bi köpek vardı bizimkilerde taşladı nolmuş yani 7 10 Yanıtla
  • anticincon: cincon kadar çirkef saldırgan bi takım yok 9 5 Yanıtla
  • paralel: memleketi satsalar haberiniz yok, bırakın şu maç zırvatasını 10 3 Yanıtla
  • gürkan: bu pisligi seyredenler ve savunanlar gidinde avrupada maç seyredin. bizler televizyon başında yada basında sizin gibileri görmek istemiyoruz yeter artık. normalde sokakta yapamayacagınız şeyleri statlarda yapıyorsunuız hiçmi aile terbiyesi almadınız. ben çocuklarımla izledim maçı utandım. 12 1 Yanıtla
  • Tax: Süperligi bir sene kapatin millet nefes alsin pislik düzelsin. 7 3 Yanıtla
  • UKKUS;: İyi ki futbolla aram yok ta böyle çirkin olayları üste paraverip seyretmek zorunda kalmıyorum. Futbol maçı bu ise bunu kaldırsınlar. Orada 22 kişi oynuyor tasası seyircilere düşüyor (sanki prim alacaklarmış gibi falan). . Islıkla, bağır, çağır ama yabancı maddeler atma. . O saha seni eğlendirmek, stresini atmanı (ama yabancı maddeler değil) sağlamak için ortaya çıkmış 22 1 kişinin EKMEK TEKNESİ' dir o anda. Lütfen SAYGI. . . . . . 7 2 Yanıtla
  • mehmet: pislik heryerde pislik yöneticisi taraftarı rengi futbolcusu herşeyi itici 7 2 Yanıtla
  • malbetli: Feterasyon umarim gergini yabacakdir, 6 2 Yanıtla
  • nazım: eyy editör, fenerli taraftarların da yaptı, neden ayıtım yapıp kendinizi rezil ediyorsunuz. 1 2 Yanıtla

Advertisement