Galaxy S5'e Android 6 Geldi ! - Son Dakika
Teknoloji

Galaxy S5'e Android 6 Geldi !

Galaxy S5\'e Android 6 Geldi !

Samsung S5 kullanıcılarını sevindiren bir haberle karşınızdayız. S5 için Android 6.0.1 Marshmallow, globalde kullanıma sunuldu .

19.04.2016 22:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsung S5 kullanıcılarını sevindiren bir haberle karşınızdayız. S5 için Android 6.0.1 Marshmallow, globalde kullanıma sunuldu . Peki bu güncellemeyle yeni olarak neler karşımıza çıkıyor bir göz atalım ..

2014 Yılının Samsung tarafında amiral gemisi olan S5, özellikle tasarım alanında çok eleştiri almıştı ve bu Samsung'a negatif bir ivme kazandırmıştı mobil alanda. Fakat daha sonrasında Samsung güzel işlere imza attı tabiki .

Güncelleme ilk olarak Güney Kore'de sunuldu ardından Sri Lanka'da sunuldu. En geç bir ay içerisinde de ülkemizdeki S5'lere gelmesi bekleniyor . Peki yeni özellikler neler bunlara bakalım..

İlk başta güncellemenin boyutuyla başlayalım, güncelleme yaklaşık 1.5 Gb . Yani baya bir data anlamına geliyor bu .

Güncelleme sonrası arayüzde Samsung'un yeni ve gelişmiş arayüzü ile karşılaşıyoruz. Bununla beraber uygulama izinleri ve güvenlik konusunda da geliştirmeler yeni sürüm ile kullanıcıları bekliyor.

Bir diğer yenilik ise Google'ın Now on Tap özelliği. Bu özellik uygulamaların içinde çalışan bir tür yardımcı asistan işlevini görüyor.

1-2 hafta sonra güncellemeyi kontrol etmeye başlayabilirsiniz ve ayrıca bunuda ayarlar bölümünden cihaz hakkında kısmına girerek yazılım güncelleme bölümünden kontrol edebilirsiniz. Tüm S5 kullanıcılarına şimdiden hayırlı olsun diyorum : )

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Galaxy S5'e Android 6 Geldi ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement