Galaxy S6'daki Ön Yüklü Uygulamalar Silinebilir - Son Dakika
Teknoloji

Galaxy S6'daki Ön Yüklü Uygulamalar Silinebilir

Galaxy S6\'daki Ön Yüklü Uygulamalar Silinebilir

XDA forum üyesi Jeshter2000, Galaxy S6 ile birlikte gelen ön yüklü uygulamaların istenildiği taktirde kullanıcılar tarafından kaldırılabileceğini açıkladı.

24.03.2015 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Furkan Yaldız - -

Birçok Android işletim sistemli akıllı telefonlarda olduğu gibi Samsung'un da cihazlarında ön yüklü uygulamalar bulunuyor. Bu uygulamalar aslında bazı kullanıcılar tarafından gereksiz olarak yer kapladığı için pek fazla istenmiyor. Yeni gelen bilgiler ise Samsung'un bu soruna çözüm getirdiğini gösteriyor. XDA forumun üyesi Jeshter2000, Samsung Galaxy S6'daki ön yüklü uygulamaların kaldırılabileceğini açıkladı.


Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un yeni nesil amiral gemisi ile birlikte gelen ön yüklü uygulamalar artık kullanıcılar tarafından silinebiliyor. Jeshter2000 adlı kullanıcı Google, Microsoft ve Samsung'a ait olan birçok uygulamanın kaldırabildiğini belirtiyor. OneDrive, OneNote, Skype, YouTube, Gmail ve Google+ gibi ön yüklü olarak gelen uygulamalar, ekran görüntüsünde de gösterildiği gibi kolayca silinebiliyor.


Öte yandan kullanılmayan gereksiz uygulamaların kaldırılma işlemi hem depolama alanına hem de cihazın performansına olumlu yönde etki yapabilir.




Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Galaxy S6'daki Ön Yüklü Uygulamalar Silinebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement