Garajistanbul'da Yüzlerce Ajda Pekkan - Son Dakika
Kültür Sanat

Garajistanbul'da Yüzlerce Ajda Pekkan

Garajistanbul\'da Yüzlerce Ajda Pekkan

Türkiye'nin iddialı sanatçılarına ve şovlarına yer veren garajistanbul, Cumartesi akşamı 8. yıldönümünü Kafası Karışık Kontrtenor - Nuri Harun Ateş'le kutladı. A

27.01.2014 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin iddialı sanatçılarına ve şovlarına yer veren garajistanbul, Cumartesi akşamı 8. yıldönümünü Kafası Karışık Kontrtenor - Nuri Harun Ateş'le kutladı. Aynı zamanda sanatçının da doğum gününün kutlandığı gecede şovu izlemeye gelen konuklar sanatçıya unutulmayacak bir sürpriz yaptı.

Değişen yüzü ve birbirinden iddialı etkinlikleri ile 2014 yılında birçok mekan arasından sıyrılan garajistanbul, 25 Ocak Cumartesi akşamı yeteneği Türkiye'yi aşan, müziği ve sahne şovları ile her seyircisini büyülemeyi başaran Nuri Harun Ateş'i ağırladı.

Sanatçı, özel tasarım kostümlerle hazırlandığı gecede, muhteşem bir repertuarla seyircilerin karşına çıktı. Nuri Harun Ateş, izleyicilere sürpriz yaparak sahnede ağırladığı zenne ile unutulmaz bir geceye imza attı.

garajistanbul'dan Doğum Günü Sürprizi!

garajistanbul'un 8. yaşının da kutlandığı bu özel günde Nuri Harun Ateş'in de doğum günü olması sebebiyle sanatçı için hazırlanan sürpriz geceye damga vurdu.

Geceye katılan tüm konuklar, Ajda Pekkan hayranlığı bilinen Nuri Harun Ateş için hazırlanan Ajda Pekkan maskelerini taktı. Karşısında yüzlerce Ajda Pekkan maskeli seyirci gören sanatçı, bu güzel sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemedi ve garajistanbul ekibi ile birlikte izleyenlere teşekkürlerini sundu.

Ardından sahneye hem Nuri Harun Ateş'in hem de garajistanbul'un doğum günü vesilesiyle hazırlanan pasta getirildi ve tüm ekip pastalarını üfledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Garajistanbul'da Yüzlerce Ajda Pekkan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement