Gasp Şüphelileri Polis Kovalamacasıyla Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Gasp Şüphelileri Polis Kovalamacasıyla Yakalandı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir kişinin cüzdanını gasp ettikleri iddiasıyla aranan üç kişi kovalamaca sonucu yakalandı. Bir polis memurunun kendini otomobilin önüne atarak havaya ateş etmesi ve şüphelileri durdurma anı bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

19.05.2015 00:14  Güncelleme: 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir kişinin cüzdanını gasp ettikleri iddiasıyla 3 kişi, polisin kovalamacısı sonucu yakalandı. Atatürk Parkı'nda cüzdanının gasbedildiği şikayeti ile polise başvuran Sercan Ö'nün ihbarı üzerine ekipler, 34 BJ 3039 plakalı otomobili Karadeniz Sahil Yolu Otogar Kavşağı'nda durdurmak istedi. Polislerin 'dur' ihtarına uymayan şüpheliler, otomobille Ünye istikametine kaçmaya devam etti.

Dolunay Kavşağı'na kadar devam eden kovalamacada, polis memuru kendini otomobilin önüne atarak havaya 6 el ateş etti. Kaçamayacaklarını anlayan şüpheliler aracı durdurunca polis tarafından gözaltına alındı. Zanlıların 8 gasp ve 3 ayrı hırsızlıktan sabıkasının bulunduğu, soruşturmanın sürdüğü belirtildi. Polis ekiplerinin kovalamaca sonucu şüphelilerin içinde bulunduğu aracı durdurma anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Gasp Şüphelileri Polis Kovalamacasıyla Yakalandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gasp Şüphelileri Polis Kovalamacasıyla Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement