Gasp Şüphelisi Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Gasp Şüphelisi Yakalandı

Küçükçekmece'de, bir bankanın otomatik para çekme makinesinden (ATM) 170 lira ile boş para kasetlerini gasbettiği öne sürülen şüpheli yakalandı.

10.06.2015 14:15

Küçükçekmece'de, bir bankanın otomatik para çekme makinesinden (ATM) 170 lira ile boş para kasetlerini gasbettiği öne sürülen şüpheli yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün yazılı açıklamasında, 8 Haziran günü saat 07.30 sıralarında, G.Y (24) ve Ç.G'nin (25), özel bir güvenlik şirketine ait zırhlı araçla geldikleri Atakent Mahallesindeki ATM'ye para kasetlerini yerleştirdikleri sırada kabindeki 4 boş para kaseti ile 170 liranın gasbedilmesine ilişkin çalışma yapıldığı belirtildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerinin, şüpheli Y.D'yi (51), boş para kasetleriyle kaçmaya çalıştığı sırada yakaladığı, şüphelinin üzerinden kurusıkıdan bozma silah ve 170 liranın ele geçirildiği kaydedildi.

"Uyuşturucu madde bulundurmak" "kasten yaralama" ve "nitelikli yağma" suçlarından emniyette 6 kaydı bulunan şüphelinin, işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildiği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gasp Şüphelisi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement