Gaspçılar Suç Makinesi Çıktı - Son Dakika
Güncel

Gaspçılar Suç Makinesi Çıktı

Gaspçılar Suç Makinesi Çıktı

Adana'nın İmamoğlu İlçesi'nde yere yatırdıkları bir kişinin 600 TL'sini gasp ettikleri iddiasıyla 2 kişi polis tarafından yakalandı.

26.12.2015 18:34

Adana'nın İmamoğlu İlçesi'nde yere yatırdıkları bir kişinin 600 TL'sini gasp ettikleri iddiasıyla 2 kişi polis tarafından yakalandı. Tutuklanan gaspçılardan birinin çeşitli suçlardan 31 kaydı çıktı.

Geçen 9 Aralık'ta ilçeye bağlı Tuna Mahallesi'ndeki Tuna Köprüsü'nde yürüyen Halil Ç., yanına gelen 2 kişi tarafından zorla yere yatırılıp cebindeki 600 lirası gasp edildi. Şikayet üzerine çalışma başlatan polis, çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan incelemede gaspçıların 31 yaşındaki Gökhan Koç ile 24 yaşındaki Seyfi Erkuvan olduğunu belirledi. Ayrıca yapılan incelemelerde Erkuvan'ın yankesicilik, gasp ve dolandırıcılıktan 31, Koç'un ise aynı suçlardan 2 kaydı olduğu ortaya çıktı.

Gaspçıların son olarak çarşamba günü Mersin'in Tarsus İlçesi'nde Mehmet K.'nın yankesicilik yöntemiyle 180 TL'sini aldığını belirleyen polis, izini sürdüğü Gökhan Koç ile Seyfi Erkuvan'ın Osmaniye'ye gittiğini belirledi. Adresleri tespit edilen zanlılar, yakalanarak İmamoğlu'na getirildi. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen Koç ve Erkuvan tutuklandı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaspçılar Suç Makinesi Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement