Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak 28 Şubat Konferansı Verecek - Son Dakika
Yerel

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak 28 Şubat Konferansı Verecek

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak 28 Şubat Konferansı Verecek

Adıyaman Genç İmam Hatipliler Platformu (AGİP) tarafından düzenlenecek olan ‘28 Şubat Postmodern Darbe’ konulu konferansa konuşmacı olarak Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak katılacak.

27.02.2014 15:50

Adıyaman Genç İmam Hatipliler Platformu (AGİP) tarafından düzenlenecek olan '28 Şubat Postmodern Darbe' konulu konferansa konuşmacı olarak Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak katılacak.

Adıyaman Genç İmam Hatipliler Platformu (AGİP) tarafından 28 Şubat tarihinde saat 19.30'da TPAO Konferans Salonunda 'Darbelerin Yıldönümünde Darbelere Sessiz Kalmayalım' sloganı ile gerçekleştirilecek olan '28 Şubat Postmodern Darbe' konulu konferansta usta Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, Adıyamanlılarla buluşturulacak.

Konferansa ile ilgili bilgi veren Platform Sözcüsü Av. İshak Yılmaz, ülkenin yıllarca geriye gitmesine neden olan darbelere karşı olduklarını ve darbe dönemlerinde yaşananların bir kez daha hatırlatılması gayesiyle bu etkinliğin gerçekleştirildiğini kaydetti.

Av. İshak Yılmaz, "28 Şubat ülkemiz için oldukça karanlık bir dönemdir. Genç İmam Hatipliler Platformu olarak bu tarihin unutulmaması ve özelliklede yine ülkemizin içerisinde bulunduğu bu karmaşık gündemde halkın nasıl bir tavır takınması konusunda hafızalarını tazelenmesi amacıyla Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak'ın katılımlarıyla 'Darbenin yıldönümünde darbelere sessiz kalmayalım' sloganıyla gerçekleştireceğimiz '28 Şubat Postmodern Darbe' konulu konferansımıza tüm halkımızı bekliyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak 28 Şubat Konferansı Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement