Gazeteci Yursever, Son Yolculuğuna Uğurlardı - Son Dakika
Güncel

Gazeteci Yursever, Son Yolculuğuna Uğurlardı

Gazeteci Yursever, Son Yolculuğuna Uğurlardı

Yurt dışında yıllarca çeşitli gazetelerde görev yaptıktan sonra 12 Kasım'da Avusturya'nın başkenti Viyana'da hayatını kaybeden gazeteci Ali Haydar Yurtsever, İstanbul'dan sonra İzmir'deki cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

15.11.2014 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yurt dışında yıllarca çeşitli gazetelerde görev yaptıktan sonra 12 Kasım'da Avusturya'nın başkenti Viyana'da hayatını kaybeden gazeteci Ali Haydar Yurtsever, İstanbul'dan sonra İzmir'deki cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Çeşitli gazeteler için Avrupa'da temsilcilikler yapan, önemli görevlerde bulunan 66 yaşındaki Ali Haydar Yurtsever, tedavi gördüğü Viyana'da 12 Kasım'da hayatını kaybetti. Cenazesi defin işleri için Türkiye'ye getirilen Ali Haydar Yurtsever için dün İstanbul Türkiye Gazeteciler Cemiyeti önünde tören düzenlendi. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Üyesi, Sürekli Basın Kartı sahibi Ali Haydar Yurtsever için düzenlenen törene çok sayıda meslektaşı katılıp, onunla ilgili düşüncelerini anlattı.

İZMİR'DE TOPRAĞA VERİLDİ

Ali Haydar Yurtsever'in cenazesi, toprağa verilmek üzere İzmir'e getirildi. Yurtsever için, Yamanlar Cem Evi'nde bir tören daha düzenlendi. Burada, eşi Nalan Yurtsever ve oğlu Ali Kerem Yurtsever, taziyeleri kabul etti. Ali Haydar Yurtsever'in cenazesi, öğle vakti yapılan törenin ardından Doğançay Mezarlığı'nda toprağa verildi. Törene Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Sertel de katıldı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gazeteci Yursever, Son Yolculuğuna Uğurlardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement