Gazeteciler Sahaya Çıkıyor - Son Dakika
Yerel

Gazeteciler Sahaya Çıkıyor

Gazeteciler Sahaya Çıkıyor

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC), meslektaşlarını kaynaştırmak, kurumlar arası işbirliğini geliştirmek ve stresli iş ortamından uzaklaşmak amacıyla halı saha futbol turnuvası düzenliyor.

10.04.2015 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC), meslektaşlarını kaynaştırmak, kurumlar arası işbirliğini geliştirmek ve stresli iş ortamından uzaklaşmak amacıyla halı saha futbol turnuvası düzenliyor.

Basın kuruluşlarından oluşan takımların mücadele edeceği "Basın Futbol Turnuvası", Muratpaşa Belediyesi sponsorluğunda bu yıl 75.Yıl Halı Saha Spor Tesislerinde yapılacak. 13 Nisan Pazartesi günü başlayıp 17 Nisan Cuma günü sona erecek olan turnuvanın kura çekimini Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile AGC Başkanı Mevlüt Yeni gerçekleştirdi. Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nde gerçekleşen ve takım kaptanlarının da katıldığı basın toplantısı sonucunda mücadele edecek takımlar belirlendi.

On takımın katılacağı turnuvada eşleşme kurası Hürriyet-AKİL Haber Ajansı, AB Medya-Karma, İHA-TRT ve Gazete Bir-Hilal Gazetesi olarak eşleşirken, Antalya Gazetesi'nin rakibi ise sonradan belirlenecek.

"GAZETECİLER İÇİN NE GEREKİYORSA YAPARIZ"

Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nde gerçekleşen toplantıda bir konuşma yapan Başkan Uysal, "Ne iş yaparsak yapalım önce insanız sonra gazeteciyiz. Biz Muratpaşa'nın kültür ve spor kenti olabilmesi için ortaya konulan bütün çabaları destekliyoruz, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin organize ettiği gazeteler arası futbol turnuvasının kura çekiminde olmaktan onur duyuyorum. Bu organizasyon için Başkan Yeni'ye teşekkür ediyorum. Biz de elimizden gelen ne katkı varsa sağlamaya hazırız" dedi.

YENİ, "AMAÇ STRESTEN UZAKLAŞMAK"

Turnuva ile ilgili açıklamada bulunan AGC Başkanı Mevlüt Yeni, "Stresli bir iş yapıyor olmamız nedeniyle zaman zaman böyle sosyal faaliyetlerde gazetecileri meslektaşlarımızı bu stresli ortamdan kurtarmaya çalışıyoruz. Halı saha turnuvamız, bizim önem verdiğimiz turnuvalardan bir tanesi. Bu tür spor faaliyetlerinde rekabet vardır. Ama biz rekabet yapmıyoruz. Bu bizim tamamen sosyal manada meslektaşlarımızın kaynaşmasına yönelik düzenlediğimiz bir etkinliktir" dedi. Bu sosyal projenin bundan sonra da devamının gelmesini dilediğini söyleyen Başkan Yeni, turnuva sonunda iyi olan oyuncuları seçerek bir Cemiyet Takımı oluşturacaklarının müjdesini verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazeteciler Sahaya Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement