Gazeteciler, Siverek'te İftar Yaptı - Son Dakika
Güncel

Gazeteciler, Siverek'te İftar Yaptı

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, bölgede ve kentte görev yapan gazetecilerle iftar yaptı.

26.06.2016 20:25

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, bölgede ve kentte görev yapan gazetecilerle iftar yaptı.

Tarihi Paşa Konağında düzenlenen iftar yemeğine Yılmaz'ın yanı sıra Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Talat Akay, Şanlıurfa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Polat, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreter Yardımcısı ve Doğan Haber Ajansı Gaziantep Bölge Müdürü Hasan Kırmızıtaş ile kentte ve ilçede görev yapan çok sayıda gazeteci katıldı.

Yemeğin ardından ilçede yürütülen çalışmalar ve projelere ilişkin gazetecilere açıklamada bulunan Yılmaz, "İnşallah bundan sonra da sık aralıklarla belirli periyotlarla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Gerek Siverek gerek Şanlıurfa üzerinde bazı paylaşımlarda bulunduk. Değerli bilgiler aldık, ilçemizi ziyaretlerinden dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Talat Akay da Siverek ilçesinin 38 ilden daha büyük olduğunu hatırlatarak, ilçeye çok büyük ve önemli hizmetlerin sunulmaya çalışıldığını gördüklerini söyledi.

İlçenin özellikle alt yapı sorununun çözüldüğünü ifade eden Akay, Siverek'teki çalışmaların diğer ilçelere de örnek olmasını temenni etti.

Veysel Polat ise Siverek'in güzelliğine, kardeşliğine, sıcaklığına ve huzuruna şahit olduklarını anlattı.

Belediyenin çok iyi çalışmalar yaptığını aktaran Polat, "Belediyemiz Şanlıurfa hatta bölgede örnek çalışmalar yapıyor. Gördüklerimiz karşısında çok mutlu olduk. Siverek Belediyesinin bu çalışmaları ile güzide ilçemizin çok yakın zamanda cazibe merkezi haline geleceğine inanıyoruz. Bizleri davet etme nezaketi gösteren başkanımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gazeteciler, Siverek'te İftar Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement