Gaziantep Büyükşehir'in Yol Çalışması 770 Mahallede - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Büyükşehir'in Yol Çalışması 770 Mahallede

Bir yandan şehir merkezinde yol çalışması başlatan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi diğer yandan da ilçeleri ve buna bağlı köyleri de unutmuyor.

10.07.2015 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlçeler ile köylerde altyapı ve üst yapı çalışmalarını devam ettiren Büyükşehir Belediyesi, yaz mevsimin gelmesi ile çalışmalarını yol yapımına yoğunlaştırdı. 9 ilçeye bağlı tüm köylerin yol yapımı, yol genişletmesi, asfalt ve yama çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, adeta ilçeleri bir şantiyeye çevirdi.

Şehir genelinde ve ilçelerde ayrı ayrı çalışmalar yapıldığını aktaran Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, "Yaz mevsiminden dolayı çalışmalarımızı yol üzerine yoğunlaştırdık. Şuanda 27 ayrı noktada ekiplerimiz çalışma yapıyor. Gaziantep genelinde 770 mahallemizde (köyler dahil) yol yapımı ve asflatlama çalışmalarımız sürüyor. Sathi kaplama, sıcak kaplama, yama ve yol genişletme çalışmalarımız mevsim boyunca sürecek" diye konuştu.

Karadağ, şuanda Nizip'in Yağmuralan Akkuyu, Düzbayır, Karacahöyük köyleri arasındaki 15 km'lik yolda yenileme çalışmalarının yapıldığını söyledi.

Ekiplerin daha sonra Karkamış'ın Zöhrecik, Gevence ve diğer köylerine geçeceğini aktaran Karadağ, çalışmaların Ramazan Bayramı'na kadar tamamlanacağını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gaziantep Büyükşehir'in Yol Çalışması 770 Mahallede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement