Gaziantep Emniyetinden Kaçakçılara Darbe - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Emniyetinden Kaçakçılara Darbe

Gaziantep Emniyetinden Kaçakçılara Darbe

Gaziantep’te kaçakçılara yönelik operasyonlarda çok sayıda gümrük kaçağı sigara, cep telefonu ve cinsel uyarıcı hap ele geçirilirken, 11 kişi gözaltına alındı.

28.07.2015 15:59

Gaziantep'te kaçakçılara yönelik operasyonlarda çok sayıda gümrük kaçağı sigara, cep telefonu ve cinsel uyarıcı hap ele geçirilirken, 11 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, çeşitli bölgelerde düzenledikleri operasyonlarda 377 bin 500 adet gümrük kaçağı sigara, 30 bin adet cinsel uyarıcı hap, 45 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirirken, 11 kişi gözaltına alındı.

İstiklal Mahallesi'nde şüpheli bir araçta yapılan aramada 30 bin adet cinsel uyarıcı hap ele geçirilirken, olayla ilgili O.O., C.Ş., A.Y. ve S.Y. adlı Suriye uyruklu 4 kişi gözaltına alındı.

Şehitlkamil merkez ilçesinde garaja giriş yapan TIR'a operasyon düzenledi. Operasyonda TIR'ın konteynerinde gizlenmiş halde 11 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, C.M. adlı kişi gözaltına alındı.

Aydınlar Mahallesi'nde yapılan yol uygulamasında içerisinde bulgur bulunan kamyonda arama yapıldı. Aramada, bulgur çuvallarının altına gizlenmiş halde 76 bin adet gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili C.R. ve B.R. adlı kişiler gözaltına alındı.

Karşıyaka Mahallesi'nde bir iş yerinde yapılan aramada 45 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirilirken, M.M. adlı kişi gözaltına alındı.

Küsget Sanayi Sitesi'nde park halindeki bir TIR'da gümrük kaçağı sigara olduğu bilgisini alan polisler, TIR'a baskın düzenledi. Düzenlenen baskında halıların içine gizlenmiş halde 185 bin adet gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, A.K. ve S.Y. gözaltına alındı.

Son olarak D-400 karayolu üzerinde uygulama yapan ekipler, bir kargo firmasına ait araçta arama yaptı. Aramada, doğu illerinden batı illerine gönderilen 105 bin adet gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, olayla ilgili C.Ş. ve A.Y. gözaltına alındı. Gözaltına alına zanlılar emniyete götürülürken, araçlara ve içindeki kaçak malzemelere el konuldu.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Emniyetinden Kaçakçılara Darbe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement