Gaziantep Hayvanat Bahçesindeki Balıklara Özel 'Yeşil Diyet' - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Hayvanat Bahçesindeki Balıklara Özel 'Yeşil Diyet'

Gaziantep Hayvanat Bahçesindeki Balıklara Özel \'Yeşil Diyet\'

Hayvanat bahçesindeki balıklara özel 'yeşil diyet' Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ndeki balıklara havuç, marul, ıspanak, brokoli ve roka içeren özel 'yeşil diyet' hazırlanıyor.

02.10.2015 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayvanat bahçesindeki balıklara özel 'yeşil diyet'

Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ndeki balıklara havuç, marul, ıspanak, brokoli ve roka içeren özel 'yeşil diyet' hazırlanıyor.

Yüzölçümü ve barındırdığı türler bakımından dünyanın dördüncü büyüğü konumundaki Gaziantep Hayvanat Bahçesi, Türkiye'nin en büyük akvaryumuna da ev sahipliği yapıyor. 200 türden 3 bin 500 balığın barındığı akvaryumda, balıkların bakımlarıyla da yakından ilgileniliyor. Bazı balıklara özel olarak 'yeşil diyet' adını verdikleri diyet hazırlandığını anlatan Büyükşehir Belediyesi Doğal Hayatı Koruma Daire Başkanı Celal Özsöyler, "Havuç, marul, ıspanak, brokoli ve rokadan hazırlanan özel yeşil diyet dediğimiz ekstradan bir yemimiz var. Bununla haftada bir köpek balığı ve piranaları ödüllendiriyoruzö dedi.

Özsöyler, Türkiye'de ilk defa Gaziantep Hayvanat Bahçesi akvaryumunda bulanan vatozdan yavru alındığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Hayvanat Bahçesindeki Balıklara Özel 'Yeşil Diyet' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement