Gaziantep'in Gururu Büyükşehir - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'in Gururu Büyükşehir

Futbolda yüzü gülmeyen Gaziantep, Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının Süper Lige çıkmasıyla güldü.

28.04.2016 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Liginde, başarılı bir sezon geçirerek Süper L.ige çıkmayı garantileyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Gaziantep'in gururu oldu.

Süper Lige çıkmayı haftalar önce garantileyen, ancak şampiyon kupasını Gaziantep'e getirmek için kıyasıya mücadele eden engelli basketçiler, Cumartesi günü saat 13:00 da Kamil Ocak Spor Salonu'nda Ankara BŞB. İle oynuyor.

Ligde kalan 4 maçın dördünü de kazanmak istediklerini belirten Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Genel Menejeri Ramazan Taşkın, "Gaziantep'e Süper Lig heyecanı yaşattığımız için mutluyuz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Toprak için Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının büyük önem taşıdığını vurgulayan Taşkın, "Onursal Başkanımız Sayın Fatma Şahin ve Kulüp Başkanımız Sayın Osman Toprak'a çok teşekkür ediyoruz. Sosyal Sorumluluk adına engellilere büyük önem vererek Gaziantep'i Türkiye'de ilk sıralara taşıdılar. Engelli basketbol takımımız Süper Lige çıkarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Bu başarıyı başkanlarımız başta olmak üzere tüm Gaziantep'e armağan ediyorum. Takımımız antrenör Muharrem Karakafa idaresinde çalışmalarını sürdüyor. Ligin bitmesine 4 hafta gibi bir süreç kaldı. Kalan 4 haftalık süreçte tüm maçlarımızı kazanmak için takım olarak elimizden geleni yapacağız. Bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Ankara Büyükşehir Belediye maçına tüm sporseverleri bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gaziantep'in Gururu Büyükşehir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement