Gaziantep Şölen Çikolata 4 Yılda 500 Milyon Lira Yatırım Yaptı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Şölen Çikolata 4 Yılda 500 Milyon Lira Yatırım Yaptı

Gaziantep Şölen Çikolata 4 Yılda 500 Milyon Lira Yatırım Yaptı

Şölen Çikolata 4 yılda 500 milyon lira yatırım yaptıGaziantep'te kurulu Şölen Çikolata'nın yönetim kurulu başkanı İsmail Çoban, şirket olarak 4 yılda 500 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

21.06.2016 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şölen Çikolata 4 yılda 500 milyon lira yatırım yaptı

Gaziantep'te kurulu Şölen Çikolata'nın yönetim kurulu başkanı İsmail Çoban, şirket olarak 4 yılda 500 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Şölen Çikolata Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, gazetecilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Sürekli büyümeyi hedeflediklerini ve her yıl küçük adımlarla güzel bir şekilde ilerleme kaydettiklerini anlatan Çoban, 4 senede 500 milyon yatırım yaptıklarını belirterek şöyle dedi:

"Her sene güzel küçük küçük adımlarla yerimizi değiştiriyoruz. Bu bizi mutlu ediyor. Bu mutlulukla, bu coşkuyla, bu azim daha iyi yerlere gideceğimize inandırıyor. Bin ihracatçı firma arasında şölen 66'ıncı sırada yer alıyor. 180 milyon dolar gibi geçen sene bir ihracat rakamı vardı. Şölen'de yatırımlar durmuyor. Her sene yapılacak. 500 milyon gibi 4 sene içerisinde yatırım yaptık. Her sene 100 milyon yatırım bütçesi olan bir şirket. Hızlı bir şirketiz. İşler çabuk ilerliyor. Hızımıza kimse yetişemez. Onun için de bu dünya devi markalar arasında yarış yapmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar yurt dışında 16 ülkede uluslararası iş birimimiz tarafından satış ve pazarlama desteği vermek üzere bu ülkelerde şubeler açıldı. İhracatla büyüyen bir şirketiz. İçerde de büyüyoruz. Her sene rakiplerimizden Pazar payı alıyoruz. Bu bizi fevkalade sevindiriyor. Bu sene için de iç piyasada büyümemiz var. Bu büyümemizin bir tarafını bayramlıklardan alıyoruz. Bayramlıklarda 2008 yılından bu yana Türkiye'nin liderliği bizde."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Şölen Çikolata 4 Yılda 500 Milyon Lira Yatırım Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement