30 Yıl Önce Kaybolan Kızını Arıyor - Son Dakika
Güncel

30 Yıl Önce Kaybolan Kızını Arıyor

30 Yıl Önce Kaybolan Kızını Arıyor

Adana'da yaşayan Fatma Havaslı, akrabalarıyla bayramlaşmak için gittiği Gaziantep'te kaybolan kızı Meral'i 30 yıldır arıyor.

30.01.2015 16:47  Güncelleme: 09:45

Adana'dan Gaziantep'e gelen 58 yaşındaki Fatma Havaslı, 7 yaşındayken kaybolan kızı Meral'i 30 yıldır aradığını ancak bugüne kadar izini bulamadığını belirterek yardım istedi.

BAYRAM ZİYARETİ İÇİN GİTTİĞİ GAZİANTEP'TE KAYBOLDU

Adana'da yaşayan 5 çocuk sahibi Hüseyin ve Fatma Havaslı çifti, Ramazan Bayramı ziyareti için 1985'te Gaziantep'e gitti. Çiftin küçük kızları Meral Havaslı, bayramın ilk günü arkadaşlarıyla birlikte bayram şekeri toplamak için dışarıya çıktı.

ŞEKER TOPLAMAYA GİTTİ BİR DAHA HABER ALINAMADI

"Ben evi bulurum" diyerek arkadaşlarından ayrılan Meral Havaslı'dan bir daha haber alınamadı. Kayıp ilanları asarak her yerde çocuklarını arayan Havaslı Ailesi, küçük kızın bulunması için polise ve jandarmaya da başvurdu.

Aradan geçen 30 yılda hiç haber alamayan Havaslı çifti, şimdi 37 yaşındaki kızlarının kaybolduğu Gaziantep'e yerleşti. Kızının yaşadığından emin olduğunu anne Fatma Havaslı, "Mavi gözlü, sarı saçlı bir çocuktu. Sokak sokak gezdim. Dilenci ve seyyar satıcı kılığına girip Gaziantep'in her yerini aradım ama bir sonuç alamadım" dedi.

"SOKAK SOKAK GEZDİM,BARLARA PAVYONLARA BAKTIM"

Kızının birileri tarafından alıkonulduğunu, Adana, Mersin ve Gaziantep'de kadın tacirlerinin elinde olabileceğini ileri süren Fatma Havaslı, "Bu nedenle Adana ve Mersin'i de dolaştım. Barlara ve pavyonlara baktım. Bilenler varsa insanlık namına polise haber versin. Ölmeden önce kızıma kavuşmak istiyorum" diye konuştu.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 30 Yıl Önce Kaybolan Kızını Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement