Kazaya Davetiye Çıkaran İki Tehlikeli Görüntü! İkisi de Gaziantep'ten - Son Dakika
Güncel

Kazaya Davetiye Çıkaran İki Tehlikeli Görüntü! İkisi de Gaziantep'ten

Kazaya Davetiye Çıkaran İki Tehlikeli Görüntü! İkisi de Gaziantep\'ten

Gaziantep'te 3'ü çocuk 5 kişilik bir ailenin motosiklet üzerindeki tehlikeli yolculuğu ile standardının çok üstündeki yük nedeniyle yolda zor ilerleyen kamyon görenleri şaşkına çevirdi.

11.07.2016 11:27  Güncelleme: 12:56

Ramazan Bayramı tatilinde, alınan tedbirler ve yapılan uyarılara rağmen yurdun çeşitli bölgelerinde meydana gelen trafik kazalarında 135 kişi yaşamını yitirdi, 981 kişi yaralandı. Trafik kazalarındaki ağır bilançoya rağmen Gaziantep'ten gelen iki ayrı görüntü pes dedirtti. 5 kişilik ailenin motosikletteki yolculuğu ve aşırı yüklü kamyonun seyir halindeyken çekilen görüntüleri kazaya nasıl davetiye çıkarıldığını gözler önüne serdi.

AŞIRI YÜKLÜ KAMYONUN TEHLİKELİ YOLCULUĞU

Gaziantep'te bir kamyona standardın çok üstünde ve biçimsizce istiflenmiş yük nedeniyle yolda ilerleyen araçlar zor anlar yaşadı. Aşırı yüklü kamyonun arkasından ilerleyen bir otomobildeki vatandaşlar, gördükleri manzarayı cep telefonu kamerasıyla kaydederken, yaptıkları yorumlarla duruma tepki gösterdi.

VATANDAŞLAR KAMERAYA ALDI

Gündüz saatlerinde Gaziantep- Araban karayolunun 2'nci kilometresinde üzerindeki aşırı yükle ilerleyen kamyonu yolda ilerleyen diğer sürücüler cep telefonlarıyla kaydetti. Görüntülerde kamyonun, kasasından metrelerce yukarı yükselen ve biçimsiz istiflenmiş çuvallar nedeniyle zaman zaman yan yatma tehlikesi atlattığı göründü.

YOL LEVHALARINI TEĞET GEÇİYOR

Yüzlerce aracın ilerlediği yolda, devrilecek şekilde ilerleyen kamyonun sağında ilerleyen motosiklet sürücüsü ise durumu fark ederek yavaşlıyor. Aşırı yük nedeniyle yol levhalarını teğet geçen kamyonu görenler, duruma tepki gösterdi.

5 KİŞİLİK AİLE, BİR MOTOSİKLET!

Gaziantep'te, 3'ü çocuk 5 kişilik bir ailenin motosiklet üzerindeki tehlikeli yolculuğu görenleri şaşkına çevirdi.


Gaziantep Havalimanı yolu üzerinde bir kişi motosikletine 3 çocuğu, eşini bindirip, arka bölüme de piknik sepeti yerleştirerek yolculuk yaptı. Ön tarafına 3 çocuğunu oturttuğu, arkasında da eşi ile yolculuk yapan sürücü, trafikte görenleri şaşkına çevirdi. Başlarında koruyucu kask bulunmayan 3'ü çocuk 5 kişi motosiklette tehlikeye ve şaşkın bakışlara aldırış etmeden yoluna devam etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazaya Davetiye Çıkaran İki Tehlikeli Görüntü! İkisi de Gaziantep'ten - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement