Gaziantep'te Galericiler Sitesi Yükseliyor - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'te Galericiler Sitesi Yükseliyor

Gaziantep\'te Galericiler Sitesi Yükseliyor

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Oto Galericiler Sitesinin inşaat çalışmalarını inceledi.

21.11.2016 15:21

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Oto Galericiler Sitesinin inşaat çalışmalarını inceledi.

Temelini Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in attığı Şahinbey Oto Galericiler Sitesinin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ekibiyle birlikte yapılan inşaat çalışmasını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Oto Galericiler Sitesinin, Şahinbey Sanayi Sitesi esnafını destekleyici bir çalışma olduğuna dikkati çekerek, "Şahinbey İlçemiz hızla büyüyen gelişen bir ilçemiz. Nüfus bakımından Türkiye'de üçüncü ancak, Suriyelileri de dahil ettiğimiz zaman 1 milyonun üzerinde nüfusuyla Türkiye'nin fiilen en büyük ilçesiyiz.

Şehrimizin nüfus olarak büyümesiyle trafik sorununu engellemek adına esnafımızın bir araya gelmesi, daha güzel, temiz ve ferah bir ortamda işlerini yapması, önem kazanıyordu" dedi.

Yapılan çalışma neticesinde bu alanda Şahinbey Oto Sanayi Sitesinin daha yararlı olacağına vurgu yapan Tahmazoğlu," Şuanda bin 16 iş yeri olan Şahinbey'in değişik noktalarında bulunan tamircilerimizi bu alana taşıdık. Şu anda esnafımız daha nezih bir ortamda çalışıyor. Tabi sanayi sitemizin yanı sıra, sanayi sitemizi destekleyecek bir unsur olarak, Şahinbey Oto Galericiler Sitesini yapıyoruz. Toplam maliyeti 10 milyon 547 bin TL olacak olan Şahinbey Oto Sanayi Sitesi 2017 Şubat ayında da hizmete almayı planlıyoruz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep'te Galericiler Sitesi Yükseliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement