Gaziantep'te, Peygamber Sevdalıları Platformu'ndan Protesto - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te, Peygamber Sevdalıları Platformu'ndan Protesto

Gaziantep\'te, Peygamber Sevdalıları Platformu\'ndan Protesto

Gaziantep'te, Peygamber Sevdalıları Platformu'ndan protestoGAZİANTEP'te, Peygamber Sevdalıları Platformu üyeleri, Özgür Gündem Gazetesi'nin paylaştığı bir karikatür ile Peygamber'e hakaret edildiği gerekçesiyle eylem yaptı.

11.03.2016 15:59

Gaziantep'te, Peygamber Sevdalıları Platformu'ndan protesto

GAZİANTEP'te, Peygamber Sevdalıları Platformu üyeleri, Özgür Gündem Gazetesi'nin paylaştığı bir karikatür ile Peygamber'e hakaret edildiği gerekçesiyle eylem yaptı.

Öğle saatlerinde Balıklı Parkı'nda toplanan Peygamber Sevdalıları Platformu üyeleri, Özgür Gündem Gazetesinin Hazreti Muhammed'e hakaret içerdiğini iddia ettikleri bir karikatürü ve gazeteyi protesto etti. Platform adına konuşan Mehmet Faik Doğan, Özgür Gündem gazetesinin 'Cennet kadınların ayağının altındadır' başlığıyla yayınladığı karikatürün Peygamber'e hakaret içerikli olduğunu savundu. Yayınlanan karikatürde Hazreti Muhammed'in hadisi ile dalga geçildiğini aktaran Doğan, şöyle konuştu:

"Özgür Gündem denen bir gazetenin cahil kadroları bütün insanları cehennem ateşinden kurtarmak için gönderilmiş peygamber efendimize cahilce hakaretler etmiştir. Bu gazetenin peygamber efendimize hakaret içeren karikatürleri yayınlaması PKK yandaşı Özgür Gündem gazetesinin peygamber efendimize olan düşmanlığını benimsemesi kabul edilebilir bir durum değildir."

Platform üyeleri, basın açıklamasının ardından dua ederek dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te, Peygamber Sevdalıları Platformu'ndan Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement