Gaziantep'teki Kanlı Hesaplaşma - Son Dakika
Asayiş

Gaziantep'teki Kanlı Hesaplaşma

Gaziantep'teki kanlı hesaplaşma Gaziantep valiliği olayda 1 ölü, 4 yaralı bulunduğunu açıkladıGAZİANTEP - Gaziantep Valiliği, kentte iki grup arasında çıkan kanlı hesaplaşmada, bir kişinin öldüğünü 4 kişinin yaralandığını açıkladı.

15.03.2017 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'teki kanlı hesaplaşma

Gaziantep valiliği olayda 1 ölü, 4 yaralı bulunduğunu açıkladı

GAZİANTEP - Gaziantep Valiliği, kentte iki grup arasında çıkan kanlı hesaplaşmada, bir kişinin öldüğünü 4 kişinin yaralandığını açıkladı.

Gaziantep Valiliği Şahinbey İlçesi Vatan Mahallesinde yaşanan olayda daha önceden aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada bir kişinin öldüğü 54 kişinin yaralandığını açıkladı. Olayda Bekir Doğruer ölürken, yaralananların isimler ise ve ile olduğu belirtildi. Olayla ilgisi bulunduğu düşünülen bir araçta yapılan aramada ise 1 adet 7,65 mm çapında ruhsatsız tabanca ele geçirildiği duyrulan açıklamada, "Bugün öğle saatlerinde Şahinbey İlçemiz Vatan Mahallesinde iki ayrı araçta bulunan şahıslar arasında karşılıklı silahla yaralama ve ölüm olayı meydanda gelmiştir. Olaya karışanlardan ve ile adlı şahıslar ateşli silahla yaralanmış, yaralılardan sevk edildiği hastanede hayatını kaybetmiştir. Olayla ilgisi bulunduğu düşünülen bir araçta yapılan aramada 1 adet 7,65 mm çapında ruhsatsız tabanca elde edilmiştir. Olayın karışan diğer şüpheliler ile suç delillerinin tespitine yönelik araştırmalara titizlikle devam edilmektedir" denildi.

Taraflar arasındaki geçmişe dayalı bir husumetten kaynaklandığı değerlendirildiği de belirtilen olayla ilgili bağlantısı bulunan 3 kişinin de gözaltına alındığı öğrenildi.

Gaziantep\'teki Kanlı Hesaplaşma
Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş Gaziantep'teki Kanlı Hesaplaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement