Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'ten Kısa Kısa

Gaziantep\'ten Kısa Kısa

Şahinbey Belediyesi halk oyunları ekibi Türkiye ikincisi oldu

06.07.2013 16:52

Türkiye Halkoyunları Federasyonunca Tokat'ta düzenlenen Gençler Türkiye finalinde Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü halk oyunları ekibi Türkiye ikincisi oldu.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamada, halk oyunları ekibi ikincilik kupasını Tokat Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek'ten aldı.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş, 11 bölgeden 24 ilin katıldığı Türkiye finalinde sezonu ikinci tamamladıklarını  belirtti.

Gelecek sezon için "şampiyonluk yemini" ettiklerini ifade eden Demirbaş,  şunları kaydetti:

"Gazi şehrimiz için önemli bir başarı olan Türkiye ikinciliğinde emeği geçen hocamız Emre Görenoğlu'na ve sporcularımızı gönülden tebrik ediyorum. Ayrıca göreve geldiği günden bu yana bizlerden desteğini hiç esirgemeyen Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na kulübümüz adına teşekkür ediyoruz."

GTO'ya ziyaretler

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) yeni yönetim kurulu ile meclis başkanlık divanına hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

GTO'dan yapılan açıklamaya göre, Ziraat Bankası yöneticileri, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Hasan Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri ile Bülbülzade Eğitim, Sağlık ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Demirel, GTO Meclis Başkanı Ali Yener ile GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık'ı ziyaret ederek, başarı diledi.

Yener ve Bartık, bankaların ticari hayatın önemli unsurlarının başında geldiğini belirterek, üyelerin avantajına olacak kredi kullandırılması konusunda çalışmalar yaptıklarını ifade ettiler.

Üye odaklı çalışmalara ağırlık vermeyi amaçladıklarını vurgulayan Yener ve Bartık, kurum ve kuruluşlarla her türlü işbirliğine ve desteğe hazır olduklarını kaydettiler. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement