Gaziantep Valisi'nden Gaziantepspor Yönetimine Ziyaret - Son Dakika
Spor

Gaziantep Valisi'nden Gaziantepspor Yönetimine Ziyaret

Gaziantep Valisi\'nden Gaziantepspor Yönetimine Ziyaret

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantepspor yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

14.03.2015 21:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantepspor yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

Vali Ali Yerlikaya, Trabzonspor maçı öncesi Gaziantepspor'u ziyaret etti. Celal Doğan Tesisleri'nde gerçekleşen ziyaretten memnun olduklarını dile getiren Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, ziyaret için mutlu olduğunu söyledi. İbrahim Kızıl, "Gaziantep'e yeni geldiğinde biz yönetim olarak Vali'me hayırlı olsuna gitmiştik. Nezaket ziyaretinde bulunmuştuk. Sayın Vali Bey'in, özgeçmişini bildiğimiz için ilk kez bir araya geliyoruz. Ama geçmiş olarak yaptıkları, diğer illerde yaptıklarını, görevlerdeki başarılarını, inşallah burada, Gaziantep'te başarılı olması için Allah onun yardımcısı olsun. Onun için Vali Bey'in ziyareti bizim gittiğimiz ziyaretin istinaden geldi. Hoşgeldin diyoruz. Kendisine Gaziantep'e geldiği için hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Allah utandırmasın. Kendisine başarılar diliyoruz" dedi.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, pazar günü oynanacak Trabzonspor maçı öncesinde takımı ziyaret ederek, takıma moral verdi. Vali Yerlikaya, "Biz İbrahim başkanımıza teşekkür ediyoruz. Biliyorsunuz 5 Mart itibariyle Gaziantep Valiliği görevimize başladık. Hemen akabinde cumartesi günü Cumhurbaşkanımız, hanımefendiyle beraber şehrimizi onurlandırdılar. Başlangıç, cumartesiye kadar devamlı o güzel ziyaretin hazırlık bağlamında geçti. Ama pazartesi itibariyle bize hayırlı olsuna gelen tüm il protokolü, şehrimizin sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri, onlara biz de tabii süresi geldiğinde iade-i ziyarette bulunmaya çalışıyoruz. İbrahim başkanımız da daha önce yönetimdeki arkadaşlarımızla beraber sağ olsunlar başarı dilediler. Biz de hafta sonu da olsa mutlaka başkanımızı mekanında Gaziantepspor'umuzun tesislerinde ziyaret edelim niyetinde bulunduk. Kısmet bugüneymiş. Cumartesi günü İbrahim başkanımızın ev sahipliğinde biz teşekkür ediyoruz. Okan hocamızı ve kaptanımızı mekanında gördük. Kıymetli yönetim kurulu arkadaşlarımızla tanıştık. Gaziantepspor kulübümüzün mekanında bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Ben de bütün Gaziantepliler gibi bu güzide takımımızın çok daha iyi noktalara gelmesi için başkanımız, şehrimiz, kıymetli medyamız, tüm sivil toplum kuruluşlarımızla beraber gayret göstermeye çalışacağız inşallah" diye konuştu.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk Yerlikaya'nın yaptığı ziyaret için teşekkür ederken, "Ben de tabii ki sizleri burada görmekten çok büyük mutluluk duyuyorum. Gerçekten biz, Gaziantepspor bu şehrin markasını bir yerlere getirebilmek için oyuncularımızla beraber sahada çok çalışıyoruz. Tabii ki sizin gibi büyüklerimizin de bize manevi olarak destek vermesi ve manevi olarak yanımızda olması, burada görmek bizim için çok önemliydi. Bunu sağladığınız için öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Hayırlı olsun diyelim, yani Gaziantep için de sizin bulunmanız çok iyi olacak. Kulübümüz için de hayırlı olacak. O yüzden hem hoş geldiniz diyelim hem de teşekkür edelim. Bize böyle bir önemli maç öncesi büyük destek ve moral verdiniz. Takımım adına size çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Gaziantepspor Başkanı Kızıl, ziyaretin anısına Vali Yerlikaya'ya hediye takdim etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantep Valisi'nden Gaziantepspor Yönetimine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement