Gaziantepspor'da Kampın Yıldızı İlhan Parlak Oldu - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor'da Kampın Yıldızı İlhan Parlak Oldu

Gaziantepspor\'da Kampın Yıldızı İlhan Parlak Oldu

Erzurum ve Bolu kampları ile yeni sezon hazırlıklarını tamamlayan Gaziantespor’da kampın yıldızı İlhak Parlak oldu.

15.08.2016 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum ve Bolu kampları ile yeni sezon hazırlıklarını tamamlayan Gaziantespor'da kampın yıldızı İlhak Parlak oldu.

Gaziantepspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Erzurum ve Bolu'da yaptığı kampta yorucu antrenmanların yanı sıra 4 hazırlık maçı oynadı. Hazırlıklarına önce Gaziantep'te başlayan ve 11 Temmuz'dan itibaren Erzurum Palandöken'de devam eden kırmızı-siyahlılar daha sonra 3. etap kampı için Bolu'ya gitti. Teknik ekip kampın son gününe kadar çift antrenman, kondisyon, rejenerasyon ve kuvvet çalıştırarak oyuncuların formda kalmasını sağladı.

Hazırlık maçlarında fire vermedi

Kırmızı-siyahlılar, Erzurum ve Palandöken'de kamp sırasında yaptığı 4 hazırlık maçını da kayıpsız geçti. Gaziantepspor kamp boyunca yaptığı hazırlık maçlarında sırasıyla PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'u 1-0 ve Göztepe'yi 4-2 yendi. Gaziantep ekibi Spor Toto Süper Lig ekibi Adanaspor'u 4-2 mağlup ederken, kampın son hazırlık maçında Katar takımlarından El Wakrah takımın'ı 6-0 gibi farklı skorla geçerek hazırlık maçlarında başarılı performans gösterdi.

"4 maçta 14 gol"

Gaziantepspor hazırlık maçları oynadığı 4 maçta rakip ağlara 14 gol atarken, kalesinde sadece 4 gol gördü. Kırmızı-siyahlı ekip Şanlıurfaspor ve Al Wakrah takımlarıyla yaptığı mücadelelerde kalesini gol kapatırken, Adanaspor ve Göztepe maçlarında kalesinde 2'şer gol gördü.

"İlhan Parlak performansıyla göz kamaştırdı"

Kırmızı-siyahlı ekibin yeni sezon öncesi yeniden sözleşme imzaladığı İlhan Parlak hazırlık maçlarındaki performansıyla göz kamaştırdı. Geçen sezon devre arasında transfer ettiği ve fazla verim alamadığı İlhan Parlak, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın isteği doğrultusuyla yönetimle yeniden 1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Tecrübeli forvet oyuncusu hazırlık maçları çerçevesinde oynadığı 4 maçta rakiplerine 4 gol atmayı başardı. İlhan oynadığı 4 maçta sırasıyla Şanlıurfaspor, Adanaspor ve Al Wakrah'a 1 Göztepe'ye ise 2 gol atma başarısı gösterdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantepspor'da Kampın Yıldızı İlhan Parlak Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement