Gaziemir'de Ezgiler Bahara 'Yankı'landı - Son Dakika
Yerel

Gaziemir'de Ezgiler Bahara 'Yankı'landı

Gaziemir\'de Ezgiler Bahara \'Yankı\'landı

Gaziemir Belediyesi Popüler Müzik Korosu’nun ‘bahar konserine’ konuk sanatçı olarak katılan Semiha Yankı, koroyla ve solo söylediği şarkılarla Gaziemirlilere unutamayacakları bir konser verdi.

07.05.2014 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziemir Belediyesi Popüler Müzik Korosu'nun 'bahar konserine' konuk sanatçı olarak katılan Semiha Yankı, koroyla ve solo söylediği şarkılarla Gaziemirlilere unutamayacakları bir konser verdi. Gecenin sunucusu Hakan Eren'in doğum günü, koristlerin sürpriziyle kutlandı.

Gaziemir Belediyesi tarafından Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Türk Popüler Müziği Korosu konserinin onur konuğu Semiha Yankı'ydı. Ferda Yılmaz şefliğinde sahne alan koro Sezen Aksu, Nilüfer gibi birçok sanatçının unutulmaz şarkılarını başarılı bir şekilde seslendirerek tam not aldı. Koronun ve sazların performansından çok etkilenen Semiha Yankı koroyla birlikte şarkılar seslendirdi.

Unutulmaz parçalarını solo seslendiren Semiha Yankı, salona sığmayan coşkulu kalabalığı mest etti. Gördüğü yoğun ilgi karşısında seyirciyi kıramayıp konseri uzattı. Seslendirdiği parçalarla kimi zaman oynatan kimi zaman da duygulandıran Yankı, şarkılarını seyircilerin arasına inip seslendirmesiyle salondaki coşku zirveye ulaştı. Sempatik tavırlarıyla seyircinin gönlünü çalan Semiha Yankı, seyircinin isteğini geri çevirmeyerek birçok şarkısını ikinci kez seslendirdi.

HAKAN EREN'E SÜRPRİZ KUTLAMA

Belediyenin Popüler Müzik Korosu'nun bahar konserinde gecenin sunuculuğunu yapan Hakan Eren'e koristler sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Koristlerin sürprizi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Hakan Eren, yeni yaşına sahnede girdi.

Gaziemir'e ilk kez geldiğini söyleyen Yankı, "Koronun başarılı performansı ve seyircinin yoğun ilgisi beni çok şaşırttı ve mutlu etti. Sanatsal etkinlikleri düzenleyen, insanları sanatla buluşturan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konserin sonunda Belediye Meclis Üyesi Bengü Sayköse, Semiha Yankı ve Ferda Yılmaz'a semtevi kursiyerlerinin ürettiği 'Lale' figürünü sunarak teşekkür etti. Sunucu Hakan Eren'in hediyesini ise Kültür İşleri Müdürü Ersin Sayköse sundu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziemir'de Ezgiler Bahara 'Yankı'landı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement